Facebook Pixel Αφοσιωμένες στη διατήρηση της εταιρικής σχέσης με την Ινδία οι ΗΠΑ!
Life
| 2023-11-13 11:10:00

Αφοσιωμένες στη διατήρηση της εταιρικής σχέσης με την Ινδία οι ΗΠΑ!

του Γεωπόλδου
Αφοσιωμένες στη διατήρηση της εταιρικής σχέσης με την Ινδία οι ΗΠΑ!

Ο κορυφαίος αξιωματούχος του Λευκού Οίκου, Τζον Κίρμπι, δήλωσε ότι εναπόκειται στο Νέο Δελχί να αποφασίσει ποια θα είναι η στάση του σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη κρίση ή έκτακτο περιστατικό σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Μέσης Ανατολής

«Η Ινδία είναι βασικός στρατηγικός εταίρος των ΗΠΑ και είμαστε αφοσιωμένοι στην προώθηση αυτής της εταιρικής σχέσης, κάθε μέρα», δήλωσε ανώτατος αξιωματούχος του Λευκού Οίκου ενόψει του Υπουργικού Διαλόγου Ινδίας-ΗΠΑ 2+2 .

Ο αξιωματούχος του Λευκού Οίκου είπε επίσης ότι εναπόκειται στο Νέο Δελχί να αποφασίσει ποια θα είναι η στάση του για οποιαδήποτε συγκεκριμένη κρίση ή έκτακτο περιστατικό σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Μέσης Ανατολής.

«Η Ινδία είναι ένας βασικός στρατηγικός εταίρος και νομίζω ότι το είδατε πλήρως όταν ο πρωθυπουργός Μόντι ήταν εδώ», δήλωσε ο Τζον Κίρμπι, Συντονιστής Στρατηγικών Επικοινωνιών στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας του Λευκού Οίκου σε συνέντευξη Τύπου στην Ουάσιγκτον.

«Αλλά θα αφήσουμε στην ινδική κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό να αποφασίσουν ποια θα είναι η στάση τους για οποιαδήποτε συγκεκριμένη κρίση ή έκτακτο περιστατικό σε όλο τον κόσμο, για να συμπεριλάβει τη Μέση Ανατολή», είπε ο Kirby.

«Αυτοί (η Ινδία) παραμένουν βασικός στρατηγικός εταίρος. Και είμαστε αφοσιωμένοι στην προώθηση αυτής της συνεργασίας κάθε μέρα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags