Αυστηρότατο ήταν το μήνυμα του Ηλία Παπανικολάου στην αποφώνηση της εκπομπής «Leaders» που προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 21:00 από το StarX.gr και μεταδίδεται σε όλη την ομογένεια. Ο διευθυντής σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του STAR CHANNEL έκανε μια αναφορά με αφορμή την εορτή των Ενόπλων Δυνάμεων που εορτάζεται στις 21 Νοεμβρίου στα Εισόδια της Θεοτόκου, καθώς η Παναγία θεωρείται η προστάτιδα όλων των σωμάτων ασφαλείας της Ελλάδας. Στόχευσε όμως σε όσους δεν υπηρέτησαν από επιλογή…

«Εύχομαι χρόνια πολλά, αλλά όχι σε όλους! Ανοίγω μια μεγάλη παρένθεση. Γιατί κάποιοι από εσάς, όταν πήγαμε να υπηρετήσουμε τη θητεία μας ήσασταν με τα σορτσάκια και τις σαγιονάρες και σας θυμάμαι σαν να είναι τώρα, ήσασταν πολύ άνετοι και πίνατε καφέ. Και πηγαίνατε και λέγατε ψέματα μέσα, ότι είδατε τον Χουλκ με ζαρτιέρες το βράδυ και δεν μπορείτε να κοιμηθείτε και είστε ερωτευμένοι με τον Σούπερμαν. Γι’αυτό δεν μπορείτε να κάνετε τη θητεία σας. Ερχόταν ο μπαμπάς με τη BMW, σας έπαιρνε και σας πήγαινε σπιτάκι σας. Άρα δεν γιορτάζετε όλοι! Βέβαια ξέρω ποια είναι η τιμωρία σας. Γιατί έχω πολλούς από εσάς στον κύκλο μου. Η τιμωρία σας είναι, ότι τώρα δεν μπορείτε να σηκώσετε το βλέμμα και να κοιτάξετε τους συνομήλικούς σας στα μάτια και να πείτε, ότι ‘εγώ ήμουν κότα με λειρί και δεν έκανα θητεία’. Και σιγά τα τρομερά πράγματα που κάνατε. Ανακαλύψατε το φάρμακο για τον καρκίνο μήπως; Που θέλατε να βγείτε στην αγορά εργασίας. Δεν κρατιόσασταν. Σας περίμεναν όλες οι εταιρείες έξω από το στρατόπεδο; Τίποτα δεν κάνατε. Κοπρίτες ήσασταν. Τη μαμά σας θέλατε και τη βόλεψή σας. Και καλά σας έκανε η κοινωνία σιγά σιγά, γιατί δεν αλλάζει αυτό και όταν πάτε σε μια παρέα και λέτε ‘εγώ ξέρετε δεν ήμουν πολύ καλά και δεν υπηρέτησα’ έχετε τη χλεύη και την κατακραυγή του κόσμου. Και καλά να πάθετε», είπε και στη συνέχεια έδειξε το ΤΑΠ του (Ταυτότητα Αναγνώρισης Πτώματος) από τον στρατό, το οποίο στην αργκό των εφέδρων απαντάται ως «νεκτροτάμπελο».

«Αυτό ξέρετε τί είναι; Για εσάς το έφερα. Εσείς θα googleάρετε για να δείτε τί είναι. Και αυτή είναι η εκδίκησή μου για εσάς», κατέληξε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Leaders».