Facebook Pixel Φέρτε του τον ψυχίατρο! Νέα επίθεση φιλίας Ερντογάν πριν έρθει Αθήνα
Life
| 2023-12-06 11:38:00

Φέρτε του τον ψυχίατρο! Νέα επίθεση φιλίας Ερντογάν πριν έρθει Αθήνα

του Γεωπόλδου
Φέρτε του τον ψυχίατρο! Νέα επίθεση φιλίας Ερντογάν πριν έρθει Αθήνα

Μετά τις δηλώσεις περί Θεσσαλονίκης της καρδιάς του ο Τούρκος πρόεδρος σε συνέντευξή του στην Καθημερινή έτεινε ξανά χείρα φιλίας.

Θυμάστε τί λέει ένα οπαδικό σύνθημα; "Φέρτε μας τον ψυχίαστρο, να δούμε τί θα γίνει". Ε κάτι τέτοιο ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος πρόεδρος, ο οποίος τον τελευταίο καιρό προκαλούσε με δηλώσεις του περί των συνόρων της καρδιάς του, προσθέτοντας και την ελληνική Θεσσαλονίκηη μέσα σε αυτά, έκανε νέα επίθεση φιλίας στην Ελλάδα, μια μέρα πριν την επίσκεψή του στην Αθήνα. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Καθημερινή" και τους Αλέξη Παπαχελά-Μανώλη Κωστίδη χρησιμοποίησε ήπια και άκρως διπλωματική γλώσσα, κάνοντας τους πάντες να απορούν ποιά είναι τα χάπια που του χορηγούνται!

Γιατί οι απαντήσεις που έδωσε μόνο ένα αλλοπρόσαλλο άτομο θα μπορούσε να δώσει!

Θυμάστε που μας έλεγε ότι θα έρθει νύχτα, το οποίο ήταν ξεκάθαρη απειλή; Βρήκε τη δικαιολογία ο αθεόφοβος. Υποστήριξε, ότι αναφερόταν σε τρομοκρατικά στοιχεία. Με απλά λόγια; Στους Κούρδους που μένουν στη χώρα μας. Και τί λοιπόν; Θα βάλει τους πράκτορές του να δράσουν σε ελληνικό έδαφος; Πάμε καλά;

Και συνεχίζουμε. Ο Σουλτάνος εξήγησε τί εννοούσε με τι δήλωσή του περί kazan-kazan, win-win αγγλιστί, 50-50 στη γλώσσα μας, αναφέρθηκε στην εκμετάλλευση των κοιτασμάτων του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου αλλά και τη μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί.

Διαβάστε τη συνέντευξη πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags