Facebook Pixel Εμείς υπογράψαμε διακήρυξη φιλίας και οι Τούρκοι κάνουν αποβατικές ασκήσεις κατάληψης νησιών
Life
| 2023-12-23 07:16:00

Εμείς υπογράψαμε διακήρυξη φιλίας και οι Τούρκοι κάνουν αποβατικές ασκήσεις κατάληψης νησιών

του Γεωπόλδου
Εμείς υπογράψαμε διακήρυξη φιλίας και οι Τούρκοι κάνουν αποβατικές ασκήσεις κατάληψης νησιών

Η Στρατιά του Αιγαίου έκανε αποβατικές ασκήσεις στις ακτές της Σμύρνης

Το τουρκικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας ανέφερε ότι οι μονάδες Διοίκησης της Ομάδας Εργασίας Αμφιβίων και οι μονάδες της Διοίκησης Στρατού Αιγαίου ολοκλήρωσαν με επιτυχία την κοινή αμφίβια εκπαίδευσή τους, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο τουρκικός στρατός έκανε αποβάσεις στην τουρκική ακτή της Foça (Φώκαια) σε συνθήκες πολέμου. Τα τοπικά media παρουσιάζουν σχετικές φωτογραφίες από τις αποβάσεις των τουρκικών δυνάμεων.

Geopoldos's Opinion: Στις 7 Δεκεμβρίου, κατά την επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, υπογράφτηκαν 15 συμφωνίες μεταξύ των οποίων και η Διακήρυξη των Αθηνών, μία συμφωνία με πολιτικό περισσότερο χαρακτήρα που πρεσβεύει το κλίμα των ήρεμων νερών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Στο κείμενο της συμφωνίας υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που οδηγούν σε προβληματισμό, όπως το γεγονός, ότι η ελληνική πλευρά δέχεται να μην πετά πάνω από το Αιγαίο μαχητικά αεροσκάφη στο κλίμα της δήλωσης Ερντογάν "δεν σας απειλούμε αν δεν μας απειλείτε". Μάλιστα αν γίνει οποιαδήποτε άσκηση της Ελλάδας ή μεταφοράς εξοπλισμού στα νησιά θα θεωρηθεί μονομερής ενέργεια που σημαίνει, ότι μπορεί να καταγγελθεί από την αντίπαλη πλευρά. Αναλυτές θεωρούν, ότι αγοράσαμε ειρήνη με αντάλλαγμα την κυριαρχία μας και πως ο Ερντογάν μας έριξε σε παγίδα. Λίγες ημέρες μετά την υπογραφή της Διακήρυξης, βλέπουμε την Τουρκία να πραγματοποιεί αποβατικές ασκήσεις στη Σμύρνη. Στο κάδρο μπαίνει η γνωστή Στρατιά του Αιγαίου, η οποία δημιουργήθηκε έναν ακριβώς χρόνο από την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο! Σκοπός της Στρατιάς είναι η κατάληψη ελληνικών νησιών. Οπότε, εσείς που νομίζετε ότι οι Τούρκοι εξασκούνται για να κάνουν απόβαση; Στα νησιά Κέιμαν ή στα Κανάρια;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags