Facebook Pixel Ο Ερντογάν μας χρησιμοποιεί!
Life
| 2024-01-29 04:33:00

Ο Ερντογάν μας χρησιμοποιεί!

του Γεωπόλδου
Ο Ερντογάν μας χρησιμοποιεί!

Δεν άλλαξαν ούτε οι προθέσεις της Τουρκίας, ούτε το δόγμα της Γαλάζιας πατρίδας, που παραμένει βασικής της επιδίωξη.

Πληθαίνουν οι φωνές επιχειρησιακών, αλλά και αναλυτών που εφιστούν την προσοχή της χώρας μας στα ελληνοτουρκικά, μετά και την χθεσινή έγκριση ένταξης της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ από την Τουρκία, που την φέρνει πιο κοντά στην προμήθεια F16.

Ιδιαίτερα προβληματισμένος ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ Κω/νος Ζιαζιάς μέσα από τον star fm και την εκπομπή Ήρθε η Ώρα, τονίζει ότι η Ελλάδα, δεν έχει απόλυτη συνείδηση των κινδύνων που μας περιστοιχίζουν, επενδύει υπέρμετρα στην ελληνοτουρκική προσέγγιση και μονοδιάστατα στην προστασία που μπορούν να μας προσφέρουν οι ΗΠΑ.

Στο μεταξύ ραγδαίες εξελίξεις για τα ελληνικά συμφέροντα, δρομολογεί η θετική στάση της Τουρκίας, για την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, αφού της ανοίγει το δρόμο για τα f16, που αν συνυπολογιστεί με το τεράστιο εξοπλιστικό της πρόγραμμα, δημιουργεί ανισορροπία δυνάμεων τονίζει ο κ. Ζιαζιας. Σε τίποτα, όπως λέει, δεν άλλαξαν ούτε οι προθέσεις της Τουρκίας, ούτε το δόγμα της Γαλάζιας πατρίδας, που παραμένει βασικής της επιδίωξη.

Σύμφωνα με τον κ.Ζιαζιά ο Ερντογάν μας χρησιμοποιεί απροκάλυπτα για να επαναπροσεγγίσει ΗΠΑ και ΕΕ για τους δικούς του πολιτικούς και επιχειρησιακούς λόγους, αναμένοντας αλλαγή πολιτικής στις ΗΠΑ, λόγω Τράμπ, που έχει ανακάμψει στην πολιτική σκηνή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags