Facebook Pixel Ανάλυση Έλληνα αεροναυπηγού! Αυτή είναι η διαφορά F35 με τα F-16
Life
| 2024-02-01 07:06:00

Ανάλυση Έλληνα αεροναυπηγού! Αυτή είναι η διαφορά F35 με τα F-16

του Γεωπόλδου
Ανάλυση Έλληνα αεροναυπηγού! Αυτή είναι η διαφορά F35 με τα F-16

Η Τουρκία προσπαθεί πάση θυσία να γίνει περιφερειακή δύναμη και εμείς τους είμαστε εμπόδιο, για αυτό και απειλούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

Τις διαφορές F-35 και F-16 αναλύει ο Φαίδων Καραϊωσηφίδης! Ο αεροναυπηγός και εκδότης του περιοδικού "ΠΤΗΣΗ" μίλησε στην εκπομπή "Ήρθε η Ώρα" της Όλγας Λαθύρη για τον Star Fm, όπου αναφέρθηκε θετικά για τα μαχητικά 5ης γενιάς που παίρνει η Ελλάδα, καθώς εγκρίθηκε από τις ΗΠΑ η πώλησή τους στη χώρα μας.

“Ναι τα χρειαζόμαστε, όσα και να πάρουμε F35, τα μαχητικά 5ης γενιάς, για να μας δώσουν ποιοτική και στρατηγική υπεροχή στο Αιγαίο, γιατί αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ισορροπία δυνάμεων. Πρέπει να αντιληφθούμε και να συνειδητοποιήσουμε, πέραν όλων των άλλων, ότι η Τουρκία προσπαθεί πάση θυσία να γίνει περιφερειακή δύναμη και εμείς τους είμαστε εμπόδιο, για αυτό και απειλούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα", ανέφερε μεταξύ άλλων και χαρακτήρησε απαραίτητο και τον υπόλοιπο στρατιωτικό εξοπλισμό που υπόσχεται η Αμερικανική πλευρά για την στάση μας στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας, καθώς ναι μεν έχουμε στείλει πεπαλαιωμένο στρατιωτικό υλικό, οπότε είναι απαραίτητο να αντικατασταθεί άμεσα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags