Facebook Pixel Κύπρος: Έπιασε δουλειά το Κλιμάκιο Παράνομης Διακίνησης Μεταναστών
Life
| 2024-02-20 01:14:00

Έπιασε δουλειά το νεοσύστατο Κλιμάκιο Παράνομης Διακίνησης Μεταναστών στην Κύπρο!

του Γεωπόλδου
Έπιασε δουλειά το νεοσύστατο Κλιμάκιο Παράνομης Διακίνησης Μεταναστών στην Κύπρο!

Στελεχώθηκε με έμπειρους ανακριτές, άριστους γνώστες διερεύνησης υποθέσεων που σχετίζονται με την παράνομη μετανάστευση

Δουλειά έπιασε το νεοσύστατο Κλιμάκιο Παράνομης Διακίνησης Μεταναστών στην Κύπρο. Όπως διαβάζουμε στη Σημερινή, το κλιμάκιο στελεχώνεται από έμπειρους ανακριτές, άριστους γνώστες διερεύνησης υποθέσεων που σχετίζονται με την παράνομη μετανάστευση, καθώς και ζητημάτων που άπτονται του Τμήματος Αλλοδαπών και Μετανάστευσης.

Όπως ανέφερε στο «Μεσημέρι και Κάτι» ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, το συγκεκριμένο τμήμα είναι επιφορτισμένο με τη συλλογή και αξιολόγηση πληροφοριών που φτάνουν στην Αστυνομία από διάφορες πηγές, είτε αυτές αφορούν σε παράτυπους μετανάστες που φτάνουν στην Κύπρο και ανακρίνονται με την άφιξή τους, είτε προκύπτουν από την παρακολούθηση και επόπτευση υποθέσεων που διερευνώνται, σχετικά με πρόσωπα που συλλαμβάνονται ως διακινητές.

Ένα τέτοιο παράδειγμα, σύμφωνα με τον κ. Ανδρέου, είναι η σύλληψη τεσσάρων προσώπων, εναντίον των οποίων διερευνάται διακίνηση μεταναστών.

Ο κ. Ανδρέου αναφέρθηκε και στην επιχείρηση που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο σε Λάρνακα, Πάφο και Λευκωσία, που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη δεκατεσσάρων προσώπων που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags