Facebook Pixel Καμπανάκι εγρήγορσης από Καραβίδα! Η Τουρκία προετοιμάζεται για πόλεμο
Life
| 2024-02-22 07:06:00

Καμπανάκι εγρήγορσης από Καραβίδα! Η Τουρκία προετοιμάζεται για πόλεμο

του Γεωπόλδου
Καμπανάκι εγρήγορσης από Καραβίδα! Η Τουρκία προετοιμάζεται για πόλεμο

Είναι εμφανές ότι η γειτονική χώρα διαθέτει όραμα και δημιουργεί συνθήκες απειλής, με την Ελλάδα να μην μπορεί να αντιπαραβάλλει μια ισχυρή αποτρεπτική ισχύ.

Καμπανάκι εγρήγορσης από τον πιλότο της πολεμικής μας αεροπορίας που αποστρατεύτηκε πρόσφατα Στέφανο Καραβίδα μέσα από τον star fm και την εκπομπή Ήρθε η Ώρα. Είναι ξεκάθαρο επισημαίνει, ότι η Τουρκία με βάση το τεράστιο εξοπλιστικό της πρόγραμμα, προετοιμάζεται για πόλεμο ευρείας κλίμακας και οι μόνες χώρες που μπορούν να σταματήσουν το όραμά της, είναι η Ελλάδα και η Κύπρος.

Με βάση το εξοπλιστικό πρόγραμμα των δυο χωρών, είναι εμφανές ότι η γειτονική χώρα διαθέτει όραμα και δημιουργεί συνθήκες απειλής, με την Ελλάδα να μην μπορεί να αντιπαραβάλλει μια ισχυρή αποτρεπτική ισχύ. Επιβάλλεται να ανακτήσει ρόλο η αμυντική μας βιομηχανία και να καταστούμε αυτάρκεις, αυτοδύναμοι και αποφασιστικοί και με μια πολιτική κάστα που θα έχει ξεκάθαρο γεωπολιτικό προσανατολισμό, εθνικοκεντρικό και όχι αποσπασματικό μέσω κινήσεων, όπως είναι τα ασματίδια ιδεολογικής υποτέλειας, τύπου Διακήρυξης των Αθηνών.

Δεν μπορούμε να παραπλανούμε τους Έλληνες με βάση τα όσα υπογράφονται σε σύμφωνα φιλίας, ότι μπορούμε να είμαστε ήσυχοι. Το 2028 με 2030 έρχεται η απόλυτη ανατροπή ισορροπίας στο Αιγαίο. Ούτε συμπολιτευόμαστε, ούτε αντιπολιτευόμαστε, λέμε την αλήθεια με βάση την τεχνοκρατική μας εμπειρία και τις γνώσεις μας και αυτή τη στιγμή δρομολογείται η στρατιωτική ποσοτική και ποιοτική υπεροχή της Τουρκίας επισημαίνει ο κ.Καραβίδας. Και στην Ελλάδα δεν υπάρχει ακόμη γεωπολιτικό όραμα, αντίστοιχου, της γειτονικής εχθρικής ιστορικά χώρας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags