Facebook Pixel Leaders: Μήνυμα Καραμπελιά! "Κινδυνεύουμε με ιστορική εξαφάνιση - Αλλάξτε"
Life
| 2024-03-06 07:06:00

Μήνυμα Καραμπελιά στους Leaders! "Κινδυνεύουμε με ιστορική εξαφάνιση - Αλλάξτε συνείδηση" (ΒΙΝΤΕΟ)

του Γεωπόλδου
Μήνυμα Καραμπελιά στους Leaders! "Κινδυνεύουμε με ιστορική εξαφάνιση - Αλλάξτε συνείδηση" (ΒΙΝΤΕΟ)

"Πρώτο μας ζήτημα είναι η εθνική επιβίωση, η οποία πρέπει να γίνει συνείδηση του λαού", τόνισε ο συγγραφέας και εκδότης.

Πώς η χώρα μας πρέπει να αντιμετωπίσει τις υπαρξιακές απειλές από την Τουρκία, το μεταναστευτικό και το δημογραφικό ανέλυσε στην  εκπομπή  LEADERS στις 04.03.2024  με τον Ηλία Παπανικολάου, ο Γιώργος Καραμπελιάς.

Ο εκδότης – συγγραφέας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, υποστηρίζοντας, ότι υπάρχει θέμα επιβίωση του Ελληνισμού. Η Ελλάδα εξελίσσεται σε παράρτημα οικονομικό και πολιτισμικό της Τουρκίας. Απέδωσε αυτή την τραγική συνέπεια στο πολιτικό προσωπικό και στις ελίτ, οι οποίοι έχουν τη λογική, ότι δεν χρειάζεται να αντιστεκόμαστε.

Σχολίασε μάλιστα το πρόσφατο συνέδριο της «Καθημερινής» με πολύ καυστικό τρόπο. «Πολιτική σκέψη του μηδενός», είπε και υπογράμμισε «Η Ελλάδα είναι σε παρακμή. Ο Ελληνισμός μέχρι το 1922 ήταν μεγάλο μέγεθος στην ΑΝ.Μεσόγειο. Τώρα θέλουν να περάσουν σε μια Ελλάδα προτεκτοράτο τουρκικό».

OΚαραμπελιάς υποστήριξε συν τοις άλλοις, ότι φτιάχνεται κλίμα που δημιουργεί λόμπι υπέρ της λογικής της Τουρκίας. «Δημιουργείται κουλτούρα. Θα πάει ο γιος μου να πολεμήσει, λένε οι μανάδες», είπε και υπογράμμισε: «Οι Έλληνες έχουν ατομικοποιηθεί στον μέγιστο βαθμό. Απειλούμαστε με ιστορική έκλειψη. Ελλάδα και Κύπρος απειλούνται άμεσα».

 Στο τέλος ο συγγραφέας τόνισε: «Πρώτο μας ζήτημα είναι η εθνική επιβίωση, η οποία πρέπει να γίνει συνείδηση του λαού. Αλλάξτε συνείδηση γιατί κινδυνεύουμε με ιστορική εξαφάνιση. Η Ελλάδα μπορεί να γίνει ακρίτας του δυτικού πολιτισμού χρησιμοποιώντας την πολιτιστική κληρονομιά της. Είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε όραμα...»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags