Facebook Pixel SOS! Αυτό πρέπει να το διαβάσετε - Κάλεσμα Δένδια για Εθνική Συνεννόηση
Life
| 2024-03-14 01:14:00

Μήνυμα Δένδια με βαθύ νόημα! Κάλεσμα για Εθνική Συνεννόηση

του Γεωπόλδου
Μήνυμα Δένδια με βαθύ νόημα! Κάλεσμα για Εθνική Συνεννόηση

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας ζήτησε συνεργασία όλων, συναινέσεις, εθνικό σχεδιασμό για την αντιμετώπιση όλων των μεγάλων εθνικών απειλών.

Κάλεσμα για εθνική συνεννόηση έκανε ο Νίκος Δένδιας! Μιλώντας την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024, στο East Macedonia & Thrace Forum ΙΙ στην Αλεξανδρούπολη, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας ζήτησε συνεργασία όλων, συναινέσεις, εθνικό σχεδιασμό για την αντιμετώπιση όλων των μεγάλων εθνικών απειλών.

"Για να αντιμετωπίσουμε λοιπόν όλες αυτές τις εν δυνάμει αλλαγές και προκλήσεις, απαιτούνται βασικές παράμετροι. Τις ονομάζω: Εθνική συνεννόηση, συνεργασία όλων, συναινέσεις, εθνικός σχεδιασμός για την αντιμετώπιση της δημογραφικής κάμψης που συνιστά μια μεγάλη εθνική απειλή, ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής μέσα από την εφαρμογή μιας αναπτυξιακής οικονομικής πολιτικής που να μοιράζει όμως δίκαια και το μέρισμα της ανάπτυξης", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Δένδιας.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας εξήρε τον ρόλο της Αλεξανδρούπολης, ενώ αναφέρθηκε σε ζωτικά θέματα που αφορούν τη θητεία και την άμυνα της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΟ NEWPOST.GR

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags