Facebook Pixel Sportdog.gr | Μήνυμα των Leaders προς όσους αποδοκιμάζουν το τρίπτυχο Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2024-03-21 20:35:00

Μήνυμα των Leaders προς όσους αποδοκιμάζουν το τρίπτυχο Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια (ΒΙΝΤΕΟ)

του Γεωπόλδου
Μήνυμα των Leaders προς όσους αποδοκιμάζουν το τρίπτυχο Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Εσείς τί έχετε να προσφέρετε; Αθεΐα, κοινότητες ομοφυλοφίλων που παντρεύονται και κάνουν παιδιά και μια λευκή σημαία για όλους, αναρωτιέται ο Ηλίας Παπανικολάου.

Μήνυμα προς όσους αποδοκιμάζουν το τρίπτυχο Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια έστειλε ο Ηλίας Παπανικολάου, κατά την αποφώνησή του στην εκπομπή Leaders, στις 18 Μαρτίου 2024.

«Ακούω συχνά ειρωνείες και διάφορους καλοταϊσμένους κυρίους των Βορείων Προαστίων και του Κολωνακίου να ειρωνεύονται το τρίπτυχο Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια. Το λέει κάποιος σε ένα Μέσο Ενημέρωσης και βγάζουν σπυράκια, λες και τους βρίζεις τη μάνα και τον πατέρα. Αυτό σας έφερε εδώ που είσαστε, όλοι εσείς οι κοπρίτες με τα Cayenne. Πώς προχωρήσατε; Πώς γεννηθήκατε; Από αμοιβάδα γίνατε; Πώς έφτασε η Ελλάδα του 2024 να είναι αυτή που είναι; Με αυτούς τους τρεις πυλώνες έφτασε. Δεν σας αρέσει, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Ας φαίνεται αναχρονιστικό φέρτε κάτι άλλο. Ο Ελληνισμός παραπληρωματικά το χρησιμοποιούσε αυτόν τον όρο όταν τον είχε ανάγκη. Για παράδειγμα, την περίοδο των μνημονίων η οικογένεια στήριξε σαν δεσμός την ελληνική κοινωνία. Εσείς τί έχετε να προσφέρετε; Αθεΐα, κοινότητες ομοφυλοφίλων που παντρεύονται και κάνουν παιδιά και μια λευκή σημαία για όλους;», ανέφερε μεταξύ άλλων ο διευθυντής σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του STAR.

Δείτε την παρέμβασή του:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags