Facebook Pixel Άνω-κάτω με τα "κρυφα γκάλοπ" - Επιστρέφει σε ποστοστά 2019 η ΝΔ
Life
| 2024-04-06 15:40:00

Άνω-κάτω με τα "κρυφά γκάλοπ" - Επιστρέφει σε ποσοστά 2019 η ΝΔ - Απαντάει με... μεταγραφή ο Μητσοτάκης!

Sportdog Team
Άνω-κάτω με τα "κρυφά γκάλοπ" - Επιστρέφει σε ποσοστά 2019 η ΝΔ - Απαντάει με... μεταγραφή ο Μητσοτάκης!

Οι δημοσκοπήσεις που κυκλοφορούν στο Μαξίμου τα τελευταία 24ωρα, προφανώς και έχουν θορυβήσει την κυβέρνηση...

Εδατε το πρώτο γκάλοπ (Pulse στον Σκάι) θα ακολουθήσουν κι άλλα τα οποία καταγράφουν περίπου ό,τι και πριν από το τελευταίο δεκαήμερο.

 

«Η ΝΔ, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά και με τη βοήθεια της συσπείρωσης και της πόλωσης, θα πάει στα νούμερα του 2019 (ευρωεκλογές) δηλαδή στο 33%, ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να φτάσει στα ποσοστά του Τσίπρα στο περίπου δηλαδή 15%-16% και το ΠΑΣΟΚ περί το 14%-15%, έστω με δυσκολία». Αυτά μου είπε η πηγή Μ.Μ., αλλά ας περιμένουμε να δούμε και τι θα δείξουν τα πιο αναλυτικά στοιχεία τις επόμενες ημέρες που γίνονται στο ίδιο το Μ.Μ.

Τα δεδομένα για Μπελέρη

-Τα διαβάσατε χθες για τους συγγενείς του Φρέντι Μπελέρη που βρέθηκαν στο Μαξίμου το απόγευμα της Τρίτης, ενώ ο Μητσοτάκης ήταν στα Καλάβρυτα. Σας είχα ενημερώσει από Δευτέρα για το προχωρημένο του πράγματος και φαίνεται ότι το πέρασμα του φυλακισμένου δημάρχου στο δεξιόστροφο κοινό είναι αξιοσημείωτο και ικανό να «μαζέψει» κόσμο. Πάντως, ακόμα και χθες ο Μητσοτάκης δεν είχε πάρει την οριστική του απόφαση, με στενό του συνεργάτη να μου λέει ότι στο μυαλό του είναι 50-50 και σταθμίζει τις κινήσεις του. Μετά το συνέδριο της ΝΔ αναμένεται και η ανακοίνωση των άλλων 14 ονομάτων που εκκρεμούν (Γιώργος Αυτιάς και σία).

Πηγή: newmoney.gr

Το βαρύ του χαρτί: Το πρόσωπο-κλειδί που βγάζει ο Μητσοτάκης μπροστά για να πείσει τους «σκληρούς» δεξιούς

Η ΝΔ εμφανίζει απώλειες στις τελευταίες δημοσκοπήσεις που διενεργούνται για τις επερχόμενες ευρωεκλογές. Το κυβερνών κόμμα έχει πέσει κάτω από 30% στις δύο τελευταίες μετρήσεις.

Η ακρίβεια, οι υπόνοιες για συγκάλυψη στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, η γυναικοκτονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους, είναι τα γεγονότα πως απασχόλησαν ειδησεογραφικά και δείχνουν πως υπάρχει κρατική αδράνεια σε σημαντικά για την κοινωνία θέματα.

Ωστόσο, το δεξιό κοινό της ΝΔ… πλήγωσε, κυρίως, η ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Υπό αυτό το πρίσμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρεί να προσεγγίσει άτομα τα οποία θα βοηθήσουν στη συσπείρωση του δεξιού κοινού.

Σύμφωνα με το newsbeast.gr, στα ενδότερα της ομάδας του Κυριάκου Μητσοτάκη έγινε συζήτηση για τον Νικήτα Κακλαμάνη, που έχει γκελ ακόμα στη λαϊκή δεξιά.

Ο πρώην υπουργός γκρινιάζει, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, ότι δεν υπάρχει νεοδημοκράτης στο Μέγαρο Μαξίμου πλην του Παύλου Μαρινάκη, κυβερνητικού εκπροσώπου, και του Θανάση Νέζη, στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού.

Και όμως υπάρχει σκέψη να του ζητήσουν να ενεργοποιηθεί, να βοηθήσει και μάλιστα ρόλο για να τον πείσει μπορεί να αναλάβει η Ντόρα Μπακογιάννη, που έχει άριστη σχέση μαζί του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags