Στο σωστό μέρος την… σωστή στιγμή μοιάζει να βρέθηκε ο Γιώργος Αυτιάς, το βράδυ της Κυριακής, εν όψει των αποτελεσμάτων για τις Ευρωεκλογές 2024. Κι αυτό μιας και ο έμπειρος δημοσιογράφος και υποψήφιος ευρωβουλετής με τη ΝΔ μπήκε στο πλατό της εκλογικής βραδιάς την ώρα ακριβώς που η Σία Κοσιώνη διάβαζε το όνομα του!

«Γιώργος Αυτιάς, πρώτος για την ώρα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη για να υπογραμμίσει ο Αλέξης Παπαχελάς πως «μόλις το είπατε, ήρθε κιόλας».

«Α, με το που είπα Γιώργος Αυτιάς, εμφανίστηκε! Καλά, μπες μέσα και θα σου βρούμε καρέκλα! Μπες! Γιώργο, συγχαρητήρια» πρόσθεσε η συντονίστρια της μαραθώνιας εκλογικής βραδιάς του ΣΚΑΪ με τον συνάδελφο της να μπαίνει στο πλατό δίχως να γνωρίζει ακόμη τα πρώτα αποτελέσματα.

«Γιώργο, είσαι καλά; Γιατί σε βλέπω πως είσαι λίγο… Συγχαρητήρια, βρε Γιώργο» τόνισε, ακόμα, η Σία Κοσιώνη με τον Γιώργο Αυτιά να παίρνει τον λόγο για να απευθυνθεί στο τηλεοπτικό κοινό.

 

«Ευχαριστώ την Ελλάδα! Ευχαριστώ θερμά τους Έλληνες! Ευχαριστώ την Ελλάδα για αυτό που έζησα όλο αυτό το χρονικό διάστημα και σταματάω εδώ γιατί δεν έχω να πω τίποτα άλλο, παιδιά».

Πηγή: zappit.gr