Η συνέντευξη που παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, στον Νίκο Χατζηνικολάου προκάλεσε εσωκομματικές τριβές.

Μετά το τέλος της συνέντευξης ακολούθησε… τρικούβερτος καβγάς στο WhatsApp chat της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος μεταξύ του κ. Ζαχαριάδη και του Παύλου Πολάκη. Ο τελευταίος σχολίασε δεικτικά την παρουσία του στη συνέντευξη, προκαλώντας την αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου, ο οποίος του απάντησε ότι θα μπορούσε ο ίδιος να εμφανιστεί την επόμενη φορά.

Η συζήτηση πήρε πιο οξύ τόνο, με τον κ. Πολάκη να αφήνει αιχμές και για τον Νίκο Χατζηνικολάου…

Αναλυτικά ο διάλογος των δυο:

Πολάκης: … Αυτά πρέπει να απαντήσουμε στο Γεωργιάδη και Μητσοτάκη ως ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα και όχι τη θλιβερή εκπροσώπηση στο Χατζηνικολάου προχθές βράδυ!!!!!

Ζαχαριάδης: Παύλο να πας εσύ την ερχόμενη φορά που τα πηγαίνεις καλύτερα. Καλό ΣΚ!

Πολάκης: Τολμάει ο Χατζηνικολάου να με καλέσει;; Εγώ θα του πω και για τα χρέη του και για το σπίτι του που το βγάλαν από τη δέσμευση αφού τον βάλω να μου ζητήσει συγγνώμη όπως έκανε στο αεροδρόμιο που τον πέτυχα μια μέρα!! Εσύ πάντως απ ότι είδα τα πήγες προχθές ΧΑΛΙΑ!!! Καλή ξεκούραση από τη μάχη!!!

Ζαχαριάδης: Κάποιοι δίνουμε μάχη στα πάνελ πάνω από 10 χρόνια, κάποιοι κρύβονται πίσω από το πληκτρολόγιο και βγαίνουν μόνοι τους λες και είναι από το 2016 πολιτικοί αρχηγοί ή δελφίνοι. Δεν χρειάζεται ξεκούραση, καθαρές επιλογές κι όχι προβοκάτσιες χρειάζεται!

Οργή Χατζηνικολάου: «Δεν ασχολούμαι με βλαμμένους - Θα τον βρώ και...»!

Λίγο πριν από τις 10 το πρωί της Τρίτης, ο Real fm «έπαιζε» μουσική για αρκετή ώρα και χωρίς να έχει αναγγελθεί κάτι. Την εξήγηση έδωσε ο Ιωσήφ Καλαμαράκης στην εκπομπή του οποίου, που έχει καθημερινά με την Αμαλία Κάντζου, έγινε η διακοπή. Όταν επανήλθε, με ελαφρύ λαχάνιασμα στη φωνή, είπε στους ακροατές να μην ανησυχούν και ότι όλοι στον σταθμό είναι καλά. Ανέφερε ότι πριν από λίγο έγινε τηλεφώνημα για βόμβα στον Real και ο διευθυντής του ραδιοφωνικού καναλιού έδωσε εντολή να αποχωρήσουν όλοι από το κτίριο, ενώ ζήτησε τη συνδρομή των αρχών για τον απαραίτητο έλεγχο, ο οποίος έγινε για να αποδειχτεί ότι το τηλεφώνημα ήταν φάρσα

.«Φαίνεται ότι σε κάποιους δεν αρέσουν αυτά που λέμε», σχολίασε ο Ιωσήφ Καλαμαράκης και θύμισε ότι στον σταθμό είχε γίνει επίθεση (όχι φάρσα τότε!) με εμπρηστικό μηχανισμό τον Ιούλιο του 2022.

Ο Ιωσήφ Καλαμαράκης, που ουσιαστικά επανήλθε στο στούντιο για να κάνει την αποφώνηση της εκπομπής, χωρίς τη συμπαρουσιάστριά του, την Αμαλία Κάτζου, εξηγώντας ότι βρίσκεται σε ένα δεύτερο στούντιο του σταθμού που έχει δημιουργηθεί για έκτακτες καταστάσεις προκειμένου να λειτουργεί «ως plan b», όπως είπε, όταν χρειαστεί.

Σοβαρό επεισόδιο στο αεροδρόμιο με Χατζηνικολάου και γνωστό πολιτικό!
Νίκος Χατζηνικολάου

Χατζηνικολάου: «Δεν ασχολούμαι με βλαμμένους»

Λίγα λεπτά μετά τις 10 άρχισε η εκπομπή του συνιδιοκτήτη του σταθμού, του Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος αφιέρωσε ελάχιστο χρόνο για να σχολιάσει το γεγονός. Είπε ότι δεν ασχολείται με «βλαμμένους» (επί λέξει) και ότι αυτός που τηλεφώνησε νομίζει ότι δεν θα βρεθεί, επειδή το έκανε από απόκρυψη, αλλά οι αρχές θα τον εντοπίσουν. Θυμίζουμε ότι για τον εμπρησμό του 2022 συνελήφθη μετά από μερικούς μήνες, τον Νοέμβριο, άνδρας ως ο δράστης της ενέργειας.

Συγκεκριμένα ανέφερε:: «Μην περιμένετε να απαντήσω, δεν ασχολούμαι με βλαμμένους. Νομίζει ότι πήρε από απόκρυψη αλλά θα τον βρούμε τον ειδοποιό και θα πληρώσει την αναστάτωση που προκάλεσε στους εργαζόμενους της εφημερίδας και του ραδιοσταθμού»