Facebook Pixel Η Πόπη, ο Άκης, ο Μάκης και τα "στημένα"!
Life
| 2012-04-21 09:26:00

Η Πόπη, ο Άκης, ο Μάκης και τα "στημένα"!

Η Πόπη, ο Άκης, ο Μάκης και τα "στημένα"!

Η αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών, Πόπη Παπανδρέου έβαλε το μαχαίρι στο ...κόκκαλο και έπιασε τoυς ποδοσφαιρικούς παράγοντες αλλά και τον Άκη.

Τι σχέση μπορεί να έχει ο Ακης Τσοχατζόπουλος και οι υπόλοιποι προφυλακισμένοι της παρέας του με τον Αχιλλέα Μπέο, τον Μάκη Ψωμιάδη και τον Γιώργο Τσακογιάννη; Είναι όλοι τους προσωρινά κρατούμενοι.

Αυτή είναι η πρώτη εύκολη απάντηση που θα μπορούσε κάποιος να δώσει και θα είχε δίκιο. Ισως κάποιος άλλος θα μπορούσε να πει πως πρόκειται για τις δύο πολύκροτες δικαστικές υποθέσεις τον τελευταίο καιρό, στις οποίες κατέληξαν κάποιοι στη φυλακή ως προσωρινά κρατούμενοι.

Σωστό είναι και αυτό, αλλά υπάρχει και ένα ακόμη κοινό σημείο των δύο υποθέσεων που έχει να κάνει με την αφετηρία τους πριν καταλήξουν εδώ που κατέληξαν.

Το κοινό αυτό σημείο είναι ο εισαγγελικός λειτουργός που βρίσκεται πίσω από τις δύο αυτές υποθέσεις, που τις ερεύνησε δηλαδή και για να ακριβολογούμε ο λειτουργός είναι γένους θηλυκού.

Η αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών, Πόπη Παπανδρέου είναι αυτή που ξεκίνησε τις έρευνες στα φερόμενα ως στημένα παιχνίδια σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο, καθώς και στην υπόθεση των υποβρυχίων σε ό,τι αφορά τον Ακη Τσοχατζόπουλο.

Το ένταλμα σύλληψης, μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα εκτέλεσε η ίδια η κυρία Παπανδρέου που πήγε σπίτι του και τον συνέλαβε.

Η έρευνα με τα υποβρύχια ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια και απ' αυτή δύο χρόνια μετά την έναρξή της φτάσαμε στο σημείο να προφυλακιστεί ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. Ομοίως η κυρία Παπανδρέου ξεκίνησε την έρευνα των «στημένων» και έφθασε στο να έχουν προφυλακιστεί τέσσερα άτομα και να κατηγορούνται συνολικά 83

Στο χώρο του ποδοσφαίρου είναι η πρώτη φορά που παράγοντες ελληνικών ομάδων μπαίνουν στην φυλακή, καθώς φέρεται να συμμετείχαν σε στημένους αγώνες.

Η κατάληξη της υπόθεσης προκάλεσε έκπληξη, καθώς στο μαγικό κόσμου του ελληνικού πρωταθλήματος συνήθως όλα σκεπάζονται με ένα μεγάλο... σεντόνι και δεν ανοίγει ούτε ρουθούνι.

Η Παπανδρέου έβαλε το μαχαίρι μέχρι το κόκκαλο, όχι μόνο στο χώρο του ποδοσφαίρου, και αποτέλεσε την εξαίρεση στον κανόνα.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags