Ο Αλέξης Τσίπρας αποκαλύπτει το νέο κόμμα του, με όνομα "Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη" (ΕΛΑΣ), στο Θησείο.
Τα χρώματα τα έχει ήδη αποκαλύψει, το μπλε της Ελλαδας και το κόκκινο των αγωνων όπως ο ίδιος είπε. Ποδοσφαιρικά μιλώντας πρόκειται για τα χρώματα της ισπανικής Μπαρτσελονα, με στόχο να ακολουθήσει τα βήματά της και να πάρει το πρωτάθλημα.
Ο κ. Τσίπρας αναμένεται να παρουσιάσει μια πρώτη ομάδα που θα στελεχώνουν το νέο του κόμμα. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η συμμετοχή. Ο ίδιος θα απευθύνει κάλεσμα «για να αναμετρηθούμε ενωμένοι με όλες τις παθογένειες που υπονομεύουν την πατρίδα μας» οπως χαρακτηριστικά θα πει.
Θα παρουσιάσει βασικές αρχές της ιδρυτικής διακήρυξης η οποία θα ανεβεί αμέσως σε ψηφιακή πλατφόρμα και θα μπορούν να υπογράψουν ακόμη και από τα κινητά τους.
Τσίπρας: Επίθεση σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
Επίσης στην ομιλία του θα αναφερθεί και στο βασικό λόγο ίδρυσης του νέου φορέα με βολές κατά της κυβέρνησης και κατά του ΠΑΣΟΚ.
«Η κρίση εμπιστοσύνης τροφοδοτείται και οξύνεται από τα δύο παλιά κόμματα της Μεταπολίτευσης, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που εμφανίζουν τα ίδια πρόσωπα σε υπουργικούς θώκους, τη μια με το ένα, την άλλη με το άλλο χρώμα. Έγιναν το σύστημα μέσα στο σύστημα» αναμένεται να τονίσει ο πρώην πρωθυπουργός.
ΠΗΓΗ: star.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο