Ο κ. Τσίπρας τόνισε σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ότι αρνήθηκε την πρόταση του κ. Βενιζέλου για σχηματισμό κυβέρνησης με την συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο κ. Βενιζέλος επέμενε στην πρόταση για κυβέρνηση με δική μας συμμετοχή που θα εφαρμόσει το μνημόνιο. Την άρνηση δεν τη δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο ελληνικό λαός την Κυριακή» είπε χαρακτηριστικά.
«Οι κύριοι Βενιζέλος και Σαμαράς δεν κατάλαβαν το αποτέλσμα των εκλογών. Ο κ. Σαμαράς γίνεται κουραστικός διαβάλλοντας τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι δκοί μας ομοϊδεάτες στην ΕΕ στάθηκαν στο πλευρό του λαού. Ας αφησει ο κ. Σαμαράς την καραμέλα περί δραχμής» είπε μεταξύ άλλων.
«Μετά την χθεσινή μετατόπιση του κ. Κουβέλη και την ευθυγράμμιση των κυρίων Βενιζέλου και Σαμαρά έχουμε μπροστά μας τρια κόμματα υπέρ της συγκυβέρνησης. Εμείς κοιτάμε το λαό στα μάτια. Δεν μιλάμε με δύο γλώσσες» είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι «το μνημόνιο το έχει ήδη καταγγείλει ο λαός. Δεν δικαιούται να το εφαρμόσει καμία κυβέρνηση».
«Καλούμε τις πολιτικές δυνάμεις να μιλήσουν επί της ουσίας. Η νεα κυβέρνηση θα επιμείνει στα νέα μέτρα; Ναι ή όχι; Ας μας δώσουν συγκεκριμένες απαντήσεις και ας αφήσουν τα επικοινωνιακά τερτίπια» επισήμανε.
Πηγή: newspost.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο