Facebook Pixel "Μασίστες εναντίον Τρόικας" για 150 ευρώ
Life
| 2012-09-21 12:02:00

"Μασίστες εναντίον Τρόικας" για 150 ευρώ

"Μασίστες εναντίον Τρόικας" για 150 ευρώ

Μια παράσταση, που αναβιώνει την εποχή των περιπλανώμενων παλαιστών του δρόμου, οργάνωσαν οι κυβερνητικοί εταίροι στου Μαξίμου, προκειμένου να μαζέψουν χρήματα για φιλοφορολογικούς σκοπούς.

Ο «Βαγγέλης ο Τίγρης», ο «Φώτης ο Μασίστας» και ο περίφημος «Στουρναριανός», με υπαίθρια παράσταση που ετοίμασαν και ανεβάζουν από χθές στην αυλή του μεγάρου Μαξίμου, αποτίουν φόρο τιμής, σε όλους εκείνους τους αθλητές, που με τις υπερφυσικές δυνάμεις τους, διασκέδασαν γενιές και γενιές στα πανηγύρια και στις υπαίθριες επειδείξεις.

Το κεφαλικό εισητήριο της παράστασης (150 ευρώ το άτομο) θα διατεθεί όπως έχει ανακοινωθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Δηλαδή, τα έσοδα διατεθούν και αυτά, στη συντήρηση και αναπαλαίωση σημαντικών νεοελληνικών θεσμών, όπως είναι η φοροδιαφυγή ή ο διορισμός στην ΕΡΤ. Παραδόσεις, που αν δεν βοηθήσουμε όλοι με μια μικρή συνεισφορά, κινδυνεύουν να χαθούν για πάντα.

Στην παράσταση των εταίρων της κυβέρνησης, περιλαμβάνονται όλα τα γνωστά νούμερα των παλιών παραστάσεων: Σκίζουν καταλόγους μεγαλοοφειλετών με τα χέρια, σπάνε ισοδύναμες πέτρες μέτρων με το κεφάλι και σέρνουν με τα δόντια τροϊκανά φορτηγάκια.

Πηγή: Protagon.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags