Facebook Pixel Βουλευτής: "Δεν μας φτάνουν τα 5.000 ευρώ τον μήνα" (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2013-11-15 20:58:00

Βουλευτής: "Δεν μας φτάνουν τα 5.000 ευρώ τον μήνα" (ΒΙΝΤΕΟ)

Βουλευτής: "Δεν μας φτάνουν τα 5.000 ευρώ τον μήνα" (ΒΙΝΤΕΟ)

Η απίστευτα προκλητική δήλωση του βουλευτή έγινε στη πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη! Η άσεμνη, εκτός των άλλων, ατάκα του βουλευτή ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων!

Ο λόγος για τον βουλευτή της ΝΔ Ιορδάνη Τζαμτζή, η δήλωση του οποιου ξεπερνά κάθε όριο προκλητικότητας! Ούτε λίγο ούτε πολύ ο βουλευτής υποστήριξε, ότι οι βουλευτές περνάνε δύσκολα με τον μισθό τους κα δεν τους φτάνει για να ζήσουν! Μάλιστα η ακριβής ατάκα του ήταν; "Μερικοί βουλευτές ξεραίνουν το σκ@@@το τους για να ζήσουν!


 


 

Την ίδια ώρα, αποκάλυψε ότι ο ίδιος λαμβάνει μόνο 5.450 ευρώ το μήνα στο χέρι και ότι αν είναι να παίρνει 2.000, δεν θέλει να είναι βουλευτής. "Αν είναι να παίρνω 2.000 ευρώ το μήνα, δεν θέλω να είμαι βουλευτής... Ας γίνουν βουλευτές μόνο οι πλούσιοι", είπε χαρακτηριστικά.

 

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν την οργή του παρουσιαστή Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος υπενθύμισε στο βουλευτή ότι ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού δεν έχει να φάει και ότι είναι τουλάχιστον προκλητικό να διαμαρτύρονται οι βουλευτές για τις αποδοχές τους. Ο κύριος Τζαμτζής ανταπάντησε πως το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει πάνω από 70% περικοπές στον μισθό του βουλευτή!

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:
 

 

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags