Facebook Pixel Θα ρίξει τη «βόμβα» ο Βαρουφάκης;
Life
| 2015-08-21 22:20:00

Θα ρίξει τη «βόμβα» ο Βαρουφάκης;

Θα ρίξει τη «βόμβα» ο Βαρουφάκης;

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις προθέσεις του πρώην υπουργού Γιάνη Βαρουφάκη όσον αφορά τις εκλογές!

Θα εγκαταλείψει την πολιτική του καριέρα; Θα συμπορευτεί με την «Λαϊκή Ενότητα» του Παναγιώτη Λαφαζάνη ή μήπως θα κάνει δικό του κόμμα;

Ο κ.Βαρουφάκης, σε αντίθεση με άλλες φορές που είναι λαλίστατος και αποκαλυπτικότατος, στο συγκεκριμένο θέμα κρατά μέχρι τώρα κλειστά τα χαρτιά του. Το μόνο που ξεκαθάρισε ο πρώην υπουργός είναι ότι δεν πρόκειται να είναι ξανά υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Πηγές που πρόσκεινται στον Γιάνη Βαρουφάκη αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το πολιτικό μέλλον του πρώην υπουργού Οικονομικών! Πληροφορίες λένε ότι ο κύριος Βαρουφάκης εξετάζει ακόμη και την δημιουργία νέου κόμματος.

Αύριο Σάββατο ο κ.Βαρουφάκης αναχωρεί για το Παρίσι, όπου θα έχει συναντήσεις με προσωπικότητες της Αριστεράς και συναδέλφους του οικονομολόγους. Στόχος είναι η δημιουργία μιας ευρωπαϊκής κίνησης για την μεταρρύθμιση της ευρωζώνης.

Συνεργάτες του πρώην υπουργού πάντως ξεκαθαρίζουν ότι είναι πολύ μικρή η πιθανότητα ο Γιάνης Βαρουφάκης να μην κατέβει στις ερχόμενες εκλογές!

Είναι θέμα χρόνου να μάθουμε αν ο κύριος Βαρουφάκης ακολουθήσει τον Λαφαζάνη, ενταχθεί σε άλλο κόμμα που υπάρχει ήδη ή αν τελικά φτιάξει το δικό του κόμμα! (με ένα, δύο ή τρία "μ" ή όπως αλλιώς εκείνος το επιθυμεί!!!).

Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags