Facebook Pixel Sportdog.gr | Η μάχη του σταυρού με ονόματα: Τα βαριά χαρτιά της Νέας Δημοκρατίας, το 75% των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ
Life
| 2023-03-18 13:04:00

Η μάχη του σταυρού με ονόματα: Τα βαριά χαρτιά της Νέας Δημοκρατίας, το 75% των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ

Sportdog Team
Η μάχη του σταυρού με ονόματα: Τα βαριά χαρτιά της Νέας Δημοκρατίας, το 75% των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ

Να κάνει μια νέα αρχή και να σβήσει με σφουγγάρι το χθες επιχείρησε από το απόγευμα της Παρασκευής ο Παύλος Πολάκης, παραδεχόμενος ότι έκανε λάθος και δεν είχε πρόθεση να αμφισβητήσει δημόσια τον πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

Για να υπάρξει η δημόσια παραδοχή λάθους από τον βουλευτή Χανίων και να στείλει επιστολή προχθές στην Πολιτική Γραμματεία και την Επιτροπή Δεοντολογίας ενόψει της συνεδρίασης υπήρξε έντονο παρασκήνιο.

Το κλίμα που είχε δημιουργηθεί υπέρ του από μεγάλη ομάδα στελεχών, βουλευτών και μελών «έπαιξε το ρόλο του» και δεν μπορούσε να το αγνοήσει ο κ. Τσίπρας. Όμως και για τον ίδιο, εάν έκανε πίσω στην εισήγησή του να αποκλειστεί από τα ψηφοδέλτια του κόμματος, θα ήταν πλήγμα στο αρχηγικό ιμπέριουμ. Τελικά επελέγη η πιο ορθή οδός για πολλούς.

Να κάνει πίσω ο κ. Πολάκης, να αναγνωρίσει το λάθος του, να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί και ουσιαστικά να κλείσει ένα μεγάλο εσωκομματικό μέτωπο.

Η συνέχεια ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags