Facebook Pixel Τουρκία: Αποκάλυψη αναλυτή! Εκτός μάχης ο Ερντογάν λόγω υγείας;
Life
| 2023-03-18 18:16:00

Αποκάλυψη Τούρκου αναλυτή! Εκτός μάχης ο Ερντογάν λόγω υγείας;

του Γεωπόλδου
Αποκάλυψη Τούρκου αναλυτή! Εκτός μάχης ο Ερντογάν λόγω υγείας;

Αναφερόμενος στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις στην Τουρκία, αμφισβήτησε την υποψηφιότητα του Ερντογάν.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος, αναλυτής και παρουσιαστής Jan Atakli δημοσίευσε ένα άρθρο στο Haber Sol (Νέα της Αριστεράς ελληνισί) σχετικά με τις επερχόμενες εθνικές εκλογές στην Τουρκία.

Αναφέροντας στο άρθρο ότι οι εκλογές απέχουν δύο μήνες, ο Atakli αναφέρθηκε στον νυν πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Αναφερόμενος στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις στην Τουρκία, αμφισβήτησε την υποψηφιότητα του Ερντογάν.

Στο άρθρο, και συγκεκριμένα στην ενότητα για τον Ερντογάν, υπάρχει η εξής σημείωση. “Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω, ο Ερντογάν έχει διεξάγει δημοσκοπήσεις στους πιο έμπιστους ανθρώπους του, τα αποτελέσματα των οποίων διαφέρουν ελάχιστα από εκείνα των δημοσκοπήσεων. Κοινό σημείο στα αποτελέσματα όλων των δημοσκοπήσεων είναι οι ακόλουθες δηλώσεις. “Ο Ερντογάν δεν μπορεί να κερδίσει”, “Ο Ερντογάν θα παραιτηθεί από την προεδρική υποψηφιότητά του την τελευταία στιγμή και ίσως αποφασίσει να γίνει βουλευτής”, “Δεδομένης της κατάστασης της υγείας του, θα παραιτηθεί από την υποψηφιότητά του και ίσως αποσυρθεί ακόμη και από την πολιτική”.

Στο άρθρο του, ο Τούρκος δημοσιογράφος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι δεν υπάρχουν πουθενά αποδείξεις για τη νίκη του Ερντογάν.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags