Facebook Pixel Άρης Πορτοσάλτε - ΣΚΑΪ: Την... άκουσε ο Άρης Πορτοσάλτε - "Καμπάνα" για τα “μ@λ@κ@ς”, "τσογλάνι", "γελοίος" στον Πρωθυπουργό!
Life
| 2023-03-25 00:14:00

Την... άκουσε ο Άρης Πορτοσάλτε - "Καμπάνα" για τα “μ@λ@κ@ς”, "τσογλάνι", "γελοίος" στον Πρωθυπουργό! (Aud)

Sportdog Team
Την... άκουσε ο Άρης Πορτοσάλτε - "Καμπάνα" για τα “μ@λ@κ@ς”, "τσογλάνι", "γελοίος" στον Πρωθυπουργό! (Aud)

Το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάλει ο Γιάννης Αλαφούζος, μετά τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.
 

Με πρόστιμο ύψους 5 χιλιάδων ευρώ για «προσβολή της προσωπικότητας δημοσίου προσώπου» τιμωρήθηκε από το ΕΣΡ ο ΣΚΑΪ 100.3, για τα όσα ακούστηκαν σε εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε η οποία μεταδόθηκε πριν περίπου 6 χρόνια.

Το επίμαχο επεισόδιο μεταδόθηκε στις 27 Ιουλίου 2017, όταν καλεσμένος ήταν ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο «ο καλεσμένος Θ. Πάγκαλος ασκεί οξεία κριτική στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό (σ.σ Αλέξη Τσίπρα) χρησιμοποιώντας ενίοτε απρεπείς εκφράσεις, όπως «μαλάκας», «τσογλάνι» και «γελοίο πρόσωπο».

Για τον Άρη Πορτοσάλτε η απόφαση αναφέρει ότι ναι μεν ζήτησε από τον Θεόδωρο Πάγκαλο να ανακαλέσει τη λέξη «τσογλάνι», ωστόσο στις υπόλοιπες δηλώσεις του για τον Αλέξη Τσίπρα και την τότε κυβέρνηση είτε δεν έφερε αντίρρηση είτε δήλωσε ότι ο καλεσμένος του έχει δίκιο.

 

Διαρροή-βόμβα για τις εκλογές τις τελευταίες ώρες - "Πανηγυρίζουν" στη ΝΔ - Κλείδωσε η διαφορά με ΣΥΡΙΖΑ

Οι διεθνείς αγορές, μετά την μεγάλη περιπέτεια της Credit Suisse, φαίνεται να έχουν ηρεμήσει.

Στην Ελλάδα έχουμε και ένα επιπλέον θέμα που ονομάζονται εκλογές.

Στο Μέγαρο Μαξίμου (ΜΜ) τα ζυγίζουν όλα και όπως ανακοίνωσε και χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τηλεοπτική του συνέντευξη, η πρώτη εκλογική αναμέτρηση θα διεξαχθεί εντός του Μαΐου, το πιθανότερο στις 21.

Στο Μαξίμου τις τελευταίες ώρες φαίνεται ότι έχουν αναθαρρήσει καθώς θεωρούν ότι στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση η ΝΔ μπορεί να φθάσει στα επίπεδα του 33%.

Βέβαια αυτό που υπολογίζουν είναι ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ θα φθάσει στα επίπεδα του 28 έως 29%.

Αρά πρακτικά η δεύτερη εκλογική αναμέτρηση που θα γίνει σχεδόν 35 ημέρες μετά που είναι και η πιο ουσιώδης, το Μέγαρο Μαξίμου θεωρεί ότι θα προσεγγίσει υψηλότερα επίπεδα χωρίς όμως να διακινδυνεύον προβλέψεις για τα ποσοστά.

Πάντως στο Ελληνικό χρηματιστήριο το κλίμα βελτιώθηκε και χθες είχαμε για δεύτερη συνεχομένη συνεδρίαση ράλι για τις τραπεζικές μετοχές.

Πηγή: mononews.gr

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags