Facebook Pixel Αποκάλυψη αναλυτών! Από εκεί βρίσκει λεφτά ο Ερντογάν
Life
| 2023-03-27 06:35:00

Αποκάλυψη αναλυτών! Από εκεί βρίσκει λεφτά ο Ερντογάν

του Γεωπόλδου
Αποκάλυψη αναλυτών! Από εκεί βρίσκει λεφτά ο Ερντογάν

Κοροϊδεύουν τον Χριστιανισμό και περιμένουν να δανείσουν τον Ερντογάν! Και αναρωτιόμαστε πού βρίσκει τα λεφτά

Το πρόβλημα του τραπεζικού κλάδου, όπως εξελίσσεται στις ΗΠΑ και στην ΕΕ, με την κατάρρευση της Credit Suisse και της Silicon Valley ανέλυσε ο Γιώργος Αδαλής μαζί με τον Κώστα Γρίβα στις 16 Μαρτίου 2023, μιλώντας στην εκπομπή “Ο Εξαρχείων” με τον Ανδρέα Μαζαράκη στα Παραπολιτικά FM. Στην εκπομπή θα ακούσετε μοναδικά στοιχεία που συσχετίσουν την πτώση της Credit Suisse με τον ΑΓΩΓΟ Nord Stream I&II.

Δεδομένα που ουδείς δέχεται να σχολιάσει αλλά δεν παύουν να συσχετίζουν το Ελβετικό Τραπεζικό σύστημα με το πετρελαϊκό σύστημα της Ρωσίας! Και αναφέρονται ονόματα πολιτικών και επιχειρηματιών που επέδρασσαν στο Ευρωπαϊκό Τραπεζικό Σύστημα και ταυτόχρονα εργαζόταν για την Ρωσική Πετρελαϊκή Αγορά!

To ρεπορτάζ

Πληγωμένη από χρόνια σκανδάλων και ζημιών, η Credit Suisse αντιμετώπιζε επί μήνες μια κρίση εμπιστοσύνης, προτού επισφραγιστεί η κατάρρευσή της μέσα σε λίγες μόνο μέρες, όταν την περασμένη εβδομάδα οι ελβετικές αρχές μεσολάβησαν για την εξαγορά της τράπεζας από τη μεγαλύτερη και ανταγωνιστική UBS.

Στις 10 Μαρτίου 2023, η τράπεζα Silicon Valley Bank (SVB) κατέρρευσε ως αποτέλεσμα τραπεζικού πανικού. Επρόκειτο για τη μεγαλύτερη τραπεζική πτώχευση από τη διεθνή χρηματοπιστωτική κρίση του 2007-2008 και για τη δεύτερη μεγαλύτερη τραπεζική κατάρρευση στην ιστορία των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags