Facebook Pixel Κορυφαίο μυαλό των ΗΠΑ σε υπηρεσία πληροφοριών είναι Έλληνας! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2023-03-26 18:55:00

Κορυφαίο μυαλό των ΗΠΑ σε υπηρεσία πληροφοριών είναι Έλληνας! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Γεωπόλδου
Κορυφαίο μυαλό των ΗΠΑ σε υπηρεσία πληροφοριών είναι Έλληνας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκάλυψε πως μίλησε μέσα του η Ελλάδα και έμαθε τη γλώσσα, για να νιώθει ολοκληρωμένος πατριώτης.

Πόσοι γνωρίζατε, ότι κορυφαίο μυαλό των ΗΠΑ σε υπηρεσία πληροφοριών είναι Έλληνας; Ο Τζέικ Σωτηριάδης, Αξιωματικός Πληροφοριών της Αμερικανικής Αεροπορίας αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Πρίσμα» που παρουσιάζει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Παντελής Σαββίδης, στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης.

Ο ομογενής μας μίλησε στην για την ομογένεια στις ΗΠΑ, το μέλλον της και την συμβολή της στην αμερικανική πολιτική. Στη συζήτηση συμμετέχει και ο Σάββας Καλεντερίδης, ως ένας άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία στις μυστικές υπηρεσίες ως αξιωματικός πληροφοριών.

Ποιος είναι ο Τζέικ Σωτηριάδης

Ο Τζέικ Σωτηριάδης είναι ένα από τα κορυφαία μυαλά των ΗΠΑ σε θέματα στρατηγικής πρόβλεψης(strategic foresight). Είναι αντισμήναρχος της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι ο επικεφαλής του Center for Futures Intelligence στο Πανεπιστήμιο Εθνικών Πληροφοριών (National Intelligence University – NIU) και πριν από αυτό ηγείτο του Τμήματος Στρατηγικής Πρόβλεψης και Μέλλοντος της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας.

 Σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Το Βήμα» είχε μιλήσει για τη σημασία του ριζοσπαστικού τρόπου μακροπρόθεσμης σκέψης και τόνισε ότι «τα σημερινά ασθενή σήματα που προσλαμβάνουμε ίσως είναι η αυριανή πραγματικότητα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags