Facebook Pixel Ηλίας Κασιδιάρης - Εκλογές: "Τρόμος" στην Αθήνα με τον Ηλία Κασιδιάρη - Έτσι σπάει το εμπάργκο και βγαίνει νικητής στις εκλογές
Life
| 2023-04-15 15:24:00

"Τρόμος" στην Αθήνα με τον Ηλία Κασιδιάρη - Με Plan B σπάει το εμπάργκο και βγαίνει νικητής στις εκλογές

Sportdog Team
"Τρόμος" στην Αθήνα με τον Ηλία Κασιδιάρη - Με Plan B σπάει το εμπάργκο και βγαίνει νικητής στις εκλογές

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα... εφιαλτικό σενάριο σχετικά με την επιστροφή της Χρυσής Αυγής στις εκλογές, παρά τις απαγορεύσεις!
 

Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες μας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη χθεσινή του τηλεοπτική συνέντευξη, αναφορικά με το έντονο «άρωμα γυναίκας» και στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ και μάλιστα σε εκλόγιμες θέσεις.

Όπως μαθαίνουμε, το ίδιο «άρωμα» θα χαρακτηρίζει και τη σύνθεση της επόμενης κυβέρνησης Μητσοτάκη, εφόσον οι πολίτες του εμπιστευτούν τη δεύτερη εντολή.

Εξάλλου, ο Πρόεδρος της ΝΔ, με κάθε ευκαιρία, εξομολογείται ότι η μικρή -σε σύγκριση με τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη- συμμετοχή γυναικών στη σημερινή κυβέρνηση, ήταν ένα από τα λάθη της πρώτης τετραετίας.

Οι αστειότητες περί ελέγχων στις φυλακές για τις πολιτικές παρεμβάσεις Κασιδιάρη

Αστείες χαρακτηρίζονται από γνώστες του καθεστώτος στις φυλακές Δομοκού, όπου κρατείται ο καταδικασμένος πρωτόδικα για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Κασιδιάρης, αλλά και έμπειρους νομικούς, οι διαρροές-δικαιολογίες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ότι δεν αποκλείεται να χρησιμοποιείται το καρτοτηλέφωνο των φυλακών για συνομιλίες του «χρυσαυγίτη», που ηχογραφούνται και στη συνέχεια αναρτώνται στο Διαδίκτυο.

Κατ΄αρχήν, το «δεν αποκλείεται» που εκπέμπουν οι πηγές του Υπουργείου, του οποίου ηγείται ο κ. Θεοδωρικάκος, από μόνο του, λέει πολλά για την έκταση και το βάθος του ελέγχου που πραγματοποιήθηκε(;).

Δεύτερον, από τον Ιούνιο του 2020, οπότε και ιδρύθηκε, επισήμως, το κόμμα «Έλληνες», και παρά τα απανωτά δημοσιεύματα, εκ των πραγμάτων προκύπτει ότι οι …έλεγχοι, δεν είδαν ούτε μία παρανομία στις πολιτικές παρεμβάσεις του Κασιδιάρη μέσα από τη φυλακή.

Αν το «κανείς δεν κάνει τίποτε ή κάνει κάτι πρόσκαιρα για τα μάτια του κόσμου» ακουστεί υπερβολικό, το βέβαιον είναι ότι δεν υπήρξε ούτε μια επιβολή πειθαρχικής ποινής-το πειθαρχικό αναβλήθηκε χθες για μετά το Πάσχα- και, όπως καταγγέλλεται, δεν υπήρξε «καμία ουσιαστική διερεύνηση».

Οι ευθύνες είναι πρόδηλες, είτε κάποιοι κάνουν τα στραβά μάτια είτε δεν ασχολούνται, είτε το θεσμικό πλαίσιο, και σε αυτό το επίπεδο…μπάζει.

…και το plan B του Κασιδιάρη

Τώρα, να σας πληροφορήσω ότι ο «χρυσαυγίτης» έχει plan b απέναντι στην πιθανή απαγόρευση καθόδου του στις εκλογές από τον Άρειο Πάγο.

Πέρα από την θεωρούμενη ως βέβαιη προσφυγή του στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στο περιστύλιο της Βουλής, είναι αρκετοί αυτοί που προβλέπουν ότι ο «αντ’ αυτού» Αναστάσιος Κανελλόπουλος, θα αλλάξει ρότα και αντί να κατέβει με τους «Έλληνες», θα χρησιμοποιήσει το «Εάν», το δικό του κόμμα, και «πρωτοπαλίκαρα» του Κασιδιάρη, που δεν ήταν στη «Χρυσή Αυγή», για να είναι «κανονικά» στα ψηφοδέλτια στις 21 Μαΐου.

Όσο για τον Κασιδιάρη, κρατήσετε ότι ο νόμος αναφέρεται στην απαγόρευση στις εθνικές εκλογές.

Άρα, αφήνει απέξω τις υπόλοιπες, όπως τις δημοτικές.

Και ξέρετε τι γίνεται σε γειτονιές της Αθήνας…

Πηγή: mononews.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags