Facebook Pixel Οι δύο γυναίκες που επέμεναν να μην παραιτηθεί ο Τσίπρας
Life
| 2023-05-27 14:14:00

Οι δύο γυναίκες που επέμεναν να μην παραιτηθεί ο Τσίπρας, η αλήθεια για Τσαπανίδου και η κίνηση Ανδρουλάκη που δεν άρεσε

Sportdog Team
Οι δύο γυναίκες που επέμεναν να μην παραιτηθεί ο Τσίπρας, η αλήθεια για Τσαπανίδου και η κίνηση Ανδρουλάκη που δεν άρεσε

Στην πορεία προς τις δεύτερες κάλπες της 25ης Ιουνίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπως έμαθα δεν πρόκειται να αλλάξει την συνταγή με την οποία κέρδισε τις εκλογές της περασμένης Κυριακής. Ο πρόεδρος της ΝΔ θα δώσει μεγάλη έμφαση πάλι στις στοχευμένες περιοδείες και θα εστιάσει αρκετά σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες.

Ήδη χθες το απόγευμα έκανε μια βόλτα στο Μοσχάτο, πολύ κοντά στα γραφεία της ΝΔ, μίλησε με καταστηματάρχες και μετά έκανε την κίνηση να ανεβάσει βίντεο και στο τικ τοκ. Το πρόγραμμα των περιοδειών του ετοιμάζεται και αυτό που έμαθα είναι ότι θα δοθεί μεγάλη έμφαση τελικά στην Βόρεια Ελλάδα, καθώς θέλουν εκεί να υπάρξει διόρθωση των ποσοστών της ΝΔ προς τα πάνω, αφού υπάρχουν μετακινήσεις ψηφοφόρων προς τα δεξιά της ΝΔ.

Ο ρόλος Παπασταύρου

Πριν καιρό σας είχα πει για τον ρόλο του Σταύρου Παπασταύρου, ενός προσώπου που επί πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά είχε βρεθεί στο κέντρο της εξουσίας στο Μέγαρο Μαξίμου. Ένα πρόσωπο με ιδιαίτερα θετικά, όπως λέει και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χαρακτηριστικά και σημαντικές ικανότητες, που θα τον βοηθήσει αρκετά στην καμπάνια της δεύτερης προεκλογικής περιόδου. Το ενδιαφέρον όμως είναι ό,τι ο Στ. Παπασταύρου προορίζεται για θέση κλειδί μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου στο Μέγαρο Μαξίμου. Οι Κυρ. Μητσοτάκης και Στ. Παπασταύρου συνδέονται με πολυετή φιλία από την εποχή του Κολλεγίου Αθηνών στα χρόνια της εφηβίας.

H συνέχεια ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags