Facebook Pixel Γύρισέ το ρε Ελλαδάρα να μας τρελάνεις! SOS από Έλληνα πρέσβη - Χάνουμε στο ημίχρονο απ'τους Τούρκους
Life
| 2023-06-02 20:38:00

Γύρισέ το ρε Ελλαδάρα να μας τρελάνεις! SOS από Έλληνα πρέσβη - Χάνουμε στο ημίχρονο απ'τους Τούρκους

του Γεωπόλδου
Γύρισέ το ρε Ελλαδάρα να μας τρελάνεις! SOS από Έλληνα πρέσβη - Χάνουμε στο ημίχρονο απ'τους Τούρκους

Ας κάνουμε αυτό που επιτάσσει το εθνικό συμφέρον φωνάζει γνωστός Έλληνας διπλωμάτης που μίλησε με ποδοσφαιρικούς όρους για το ματς που γίνεται με την Τουρκία.

Λάβρος ο πρέσβης ε.τ.Γιώργος Αϋφαντής. Ο βετεράνος διπλωμάτης σχολίασε την παρουσία τουρκικών αλιευτικών στα Κύθηρα. “Μόνο στην Ελλάδα αυτά. Τί γυρεύουν εκεί;” αναρωτιέται και στέλνει μήνυμα: “Ας κάνουμε αυτό που επιτάσσει το εθνικό μας συμφέρον”.

Η πραγματικότητα όμως είναι πολύ ζοφερή. Ο κ. Αϋφαντής ερωτηθείς για το πρωτοσέλιδο της Εστίας του κ. Μανώλη Κοττάκη περί συμφωνίας μη επίθεσης με δημιουργία διαδρόμων στο Αιγαίο με επέκταση στα 12 ν.μ. ηπειρωτικά και στα 7 και 8 ν.μ. σε νησιά, έριξε τη βόμβα!

Θα μας αναγκάσουν από το ΝΑΤΟ για αποστρατιωτικοποίηση, η οποία κατά τα λεγόμενά του έχει ήδη ξεκινήσει, με απόσυρση οπλικών συστημάτων από τα νησιά.

“Εκεί θα παιχτεί το παιχνίδι” αναφέρει με ποδοσφαιρικούς όρους, για να γίνει πιο εύπεπτο το μήνυμά του προς πάσα κατεύθυνση, ότι έχουν γνώση οι φύλακες και συμπληρώνει: “Οι Τούρκοι επιζητούν δημόσια ομολογία του ελληνικού πολιτικού συστήματος, ότι κακώς τοποθετήσαμε στρατό στα νησιά μετά το 1974 και την εισβολή στην Κύπρο”. Η πολιτική της Ελλάδας δείχνει πλήρη διάρρξη με τη Μεγαλόνησο, η οποία υπέγραψε συμφωνία με την Αίγυπτο για υγροποίηση του φυσικού αερίου.

Στο τέλος κλείνει με άλλη μία ποδοσφαιρική ατάκα… απόγνωσης. “Παίζουμε μπάλα στο γήπεδό τους”, εννοώντας την Τουρκία, η οποία έχει βάλει τις διεκδικήσεις της στο τραπέζι “και κερδίζουν στο ημίχρονο”, ανέφερε…

Λέτε να το γυρίσουμε το ματς στο 90′; Ακούστε τον Γιώργο Αϋφαντή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags