Facebook Pixel Απαράδεκτο περιστατικό στην Κύπρο! Youtubers έκαναν παρκούρ στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου
Life
| 2023-06-02 23:21:00

Απαράδεκτο περιστατικό στην Κύπρο! Youtubers έκαναν παρκούρ στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου

του Γεωπόλδου
Απαράδεκτο περιστατικό στην Κύπρο! Youtubers έκαναν παρκούρ στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου

Βρετανοί αθλητές παρκούρ ανέβασαν στο κανάλι τους στο Youtube -το οποίο έχει την ονομασία STORROR και πάνω από 8 εκατομμύρια ακολούθους- βίντεο στο οποίο εμφανίζονται να κάνουν επίδειξη παρκούρ στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου, ισχυριζόμενοι ότι πήραν άδεια από την «ομάδα ασφαλείας» (κατοχικός στρατός) για να εισέλθουν εντός αυτής.

Τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο το οποίο προκαλεί έντονο προβληματισμό, με νεαρούς να κάνουν παρκούραπό την περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, Βρετανοί αθλητές παρκούρ ανέβασαν στο κανάλι τους στο Youtube -το οποίο έχει την ονομασία STORROR και πάνω από 8 εκατομμύρια ακολούθους-  βίντεο στο οποίο εμφανίζονται να κάνουν επίδειξη παρκούρ στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου, ισχυριζόμενοι ότι πήραν άδεια από την «ομάδα ασφαλείας» (κατοχικός στρατός) για να εισέλθουν εντός αυτής.

Σημειώνεται δε, πως το εν λόγω βίντεο έχει ονομασία «Παρκούρ σε μολυσμένη με φίδια εμπόλεμη ζώνη» και μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει πέραν των 350 χιλιάδων προβολών.

«Τους εκμεταλλεύτηκαν οι κατοχικές αρχές»

Μιλώντας στη Cyprus Times για το εν λόγω βίντεο, ο Δήμαρχος Αμμοχώστου, Σίμος Ιωάννου, επεσήμανε ότι «για να πουν μέσα και να κάνουν για μισή ώρα ακροβατικά επικίνδυνα τα οποία μπορούν να τους επέφεραν και σοβαρούς τραυματισμούς, πρέπει σίγουρα να έχουν πάρει άδεια».

Εξήγησε δε, πως «δεν μπορεί να ήταν τόση ώρα εκεί και να μην τους είδε κανείς με όλες αυτές τις κάμερες. Δεδομένου ότι φαίνεται και η παραλία στο συγκεκριμένο βίντεο, δεν αποκλείεται να τους έδωσαν την άδεια για να κάνουν προώθηση και τουριστική attraction».

Επεσήμανε επίσης πως «είμαι βέβαιος πως οι συγκεκριμένοι νεαροί δεν έχουν καμία πολιτική αντίληψη των πραγμάτων και ο κατοχικός στρατός το εκμεταλλεύτηκε αυτό δίνοντας τους άδεια».

Ο κ. Ιωάννου διευκρίνισε καταληκτικά πως με βάση τα πλάνα που φαίνονται στο βίντεο, τα εν λόγω πρόσωπα «δεν μπήκαν βαθιά στην περίκλειστη πόλη, αλλά μόλις 100 μέτρα».

ΠΗΓΗ: Cuprus Times

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags