Facebook Pixel Νίκος Χατζηνικολάου - Εκλογές: "Βόμβα" Χατζηνικολάου 15 ημέρες πριν τις εκλογές - "Άναψε φωτιές" σε Τσίπρα και Ανδρουλάκη!
Life
| 2023-06-10 11:44:00

"Βόμβα" Χατζηνικολάου 15 ημέρες πριν τις εκλογές - "Άναψε φωτιές" σε Τσίπρα και Ανδρουλάκη!

Sportdog Team
"Βόμβα" Χατζηνικολάου 15 ημέρες πριν τις εκλογές - "Άναψε φωτιές" σε Τσίπρα και Ανδρουλάκη!

Η κίνηση του γνωστού δημοσιογράφου προκάλεσε αναστάτωσε τις τελευταίες ώρες στα κόμματα. Θα το πάει... μέχρι τέλους;

Μπορεί ο Νίκος Χατζηνικολάου να σνομπάρει τα debate των πολιτικών αρχηγών, διότι ο τρόπος που διεξάγονται είναι παράλληλοι μονόλογοι, ενώ ο ρόλος των δημοσιογράφων μπαίνει σε καλούπι που δεν του ταιριάζει… Ωστόσο από την εκπομπή του “Πρόσωπα” στον ΑΝΤ1 εχθές το βράδυ πρότεινε να διεξαχθεί ένα debate μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Ανδρουλάκη θεωρώντας, και όχι άδικα, ότι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τους πολίτες. Μάλιστα προθυμοποιήθηκε να το συντονίσει εάν δεχθούν οι δυο αρχηγοί.

Είναι αλήθεια ότι μια ελεύθερη τηλεμαχία μεταξύ των δυο πολιτικών αρχηγών της αντιπολίτευσης θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον… Αφού πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι εκτός από κυβέρνηση στις 25 Ιουνίου ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει και τι είδους αντιπολίτευση θέλει. Προφανώς το ΠΑΣΟΚ απέχει αρκετά από το να καταστεί αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά έχει βάλει πλώρη για εκεί… Που σημαίνει εαν όχι τώρα, στις επόμενες εκλογές, δηλαδή μετά από τέσσερα χρόνια το ΠΑΣΟΚ θα διεκδικήσει ανοιχτά ρόλο αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ωστόσο δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα δεχόταν σε καμία περίπτωση να συμμετάσχει σε μια τηλεμαχία μόνο με τον Νίκο Ανδρουλακη, διότι απλούστατα κάτι τέτοιο θα ωφελούσε μόνο τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ! Περίπου, αλλά από την ανάποδη πλευρά, είναι το ίδιο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που δεν δέχεται να πάει σε debate με τον Αλέξη Τσίπρα! Με απλά λόγια ο πρώτος δεν έχει ποτέ λόγο να μπει σε μια τέτοια μονομαχία (και δοκιμασία)!

Πηγή: enimerosi24

"Εκτός εαυτού" ο Χατζηνικολάου, μήνυμα σε Μητσοτάκη: "Μαζέψτε τον" - Ειρωνική απάντηση από πολιτικό!

Ο Γρηγόρης Ψαριανός βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα, αλλά για τους λάθους λόγους.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, για παράδειγμα, έκανε σχόλιο με σφοδρότητα για τον κομματικό μέτοικο, ύστερα από την ανάρτηση του τελευταίου για τους εκπαιδευτικούς που τους χαρακτήρισε «σκουλήκια» επειδή πανηγύρισαν, είπε, για την πτώση της Τράπεζας Θεμάτων. «Μαζέψτε τον» ήταν η προτροπή του στη ΝΔ από την εκπομπή του στον Real FM ύστερα από την τοποθέτηση τού Ψαριανού («όσα άθλια εξέμεσε», σχολίασε επί λέξει) και αναρωτήθηκε γιατί τον κρατούν ακόμα στο κόμμα.

Το σχόλιό του: «Απορώ γιατί τον κρατούν (σημ.: τον Ψαριανό) στη Νέα Δημοκρατία μετά από αυτά που είπε εναντίον των εκπαιδευτικών. Ειλικρινά απορώ. Αν μπορεί κανείς από τη ΝΔ να μας δώσει μια πειστική εξήγηση στο γιατί τον κρατούν μετά από όσα άθλια εξέμεσε εναντίον των εκπαιδευτικών, να τη δημοσιεύσουμε και να προσπαθήσουμε να την καταλάβουμε. Μαζέψτε τον. Δεν βρίσκω άλλη λέξη να το πω: μαζέψτε τον».

Βέβαια ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ο Άκης Σκέρτσος, είχε δώσει δυο μέρες πριν την απάντηση για τον Ψαριανό, την οποία ζήτησε ο Νίκος Χατζηνικολάου. Μια απάντηση που καταδίκαζε την ανάρτηση, αλλά θεωρούσε λήξαν το θέμα. Είχε πει: «Οι δηλώσεις του κ. Ψαριανού προφανώς είναι καταδικαστέες. Έχει κληθεί, έχει δώσει εξηγήσεις, το θέμα κλείνει εδώ. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Προφανώς δεν στοχοποίησε ανθρώπους, δεν στοχοποίησε κλάδους, στοχοποίησε συγκεκριμένες συμπεριφορές. Και το αφήνουμε εδώ».

Υπάρχει κόντρα 

Ο Ψαριανός «των αθλιοτήτων» είχε φιλοξενηθεί λίγο πριν από τις εκλογές του Μαΐου στον Real fm, στην εκπομπή του Μάνου  Νιφλή, παρά την κόντρα που υπήρξε παλιότερα ανάμεσα στον πολιτευτή και τον επικεφαλής του Real Group. Τότε, με αφορμή σχόλιο του Χατζηνικολάου για τον Ψαριανό, ο τελευταίος του επιτέθηκε με ανάρτησή του και τον χαρακτήρισε «κύριο Χατζηενωπίου» (από το Ενώπιος ενωπίω). 

Πηγή: harddog-sport.blogspot.com

Ανατροπή με τις εκλογές - Το αφαίρεσαν και οι στοιχηματικές - Τα ποστοστά ΝΔ και ποιοι μένουν εκτός Βουλής!

Την Κυριακή στις 25 Ιουνίου θα γίνουν οι δεύτερες εκλογές 2023, με κάποιες βασικές αλλαγές στα ψηφοδέλτια και στις κάλπες. Όπως είναι λογικό Οι μπουκ σε αντίθεση με τις πρώτες εκλογές που είχαν γίνει, δεν έχουν την επιλογή του πρώτου κόμματος, έστω και σε χαμηλές αποδόσεις για την Νέα Δημοκρατία, μιας και άπαντες θεωρούν αυτονόητη την πρώτη θέση της κυβέρνησης! Οπότε έχουν ορίσει αποδόσεις για το ποιο θα είναι το δεύτερο κόμμα!

Εκεί το πρώτο φαβορί είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που προσφέρεται στο 1.08, ενώ ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, το οποίο δίνεται στο 6.50! Από εκεί και πέρα το ΚΚΕ προσφέρεται στο 250, ενώ η Ελληνική Λύση στο 2500 και η Πλεύση Ελευθερίας στο 5500!

Όσον αφορά τα ποσοστά, αυτό της Νέας Δημοκρατίας έχει οριοθετηθεί στο 41.50% και είναι και αρκετά πιθανό να το ξεπεράσει, ενώ αυτό του ΣΥΡΙΖΑ έπεσε....  στο 18.50% και αυτό του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ στο 13.50%! Τέλος, αρκετό ενδιαφέρον τα όρια σε ΝΙΚΗ και Πλέυση Ελευθερίας, μιας και είναι στο 3.50%!

Η τελευταία δημοσκόπηση της Metron Analysis

Άνετη επικράτηση με περισσότερες από 160 έδρες για τη Νέα Δημοκρατία και επτακομματική Βουλή με είσοδο Πλεύσης Ελευθερίας και Νίκης, δείχνει η νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis και του Mega που παρουσιάστηκε την Πέμπτη, 1 Ιουνίου.

Η πρώτη μεγάλη έρευνα μετά τις εκλογές έγινε σε 1.202 άτομα την περίοδο 25 Μαΐου – 30 Μαΐου. Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία παίρνει ποσοστό 35,8% με τον ΣΥΡΙΖΑ να σημειώνει νέα βουτιά στο 16,7% και τη διαφορά μεταξύ τους να βρίσκεται στις 19,1 μονάδες.

Εκλογές 2023: Τι δείχνει δημοσκόπηση της Metron Analysis για τα μικρά κόμματα, πόσα μπαίνουν στη Βουλή

Το ΠΑΣΟΚ είναι στο 10,2% χωρίς δυναμική να φτάσει ή να ξεπεράσει τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ στο 6,7% και η Ελληνική Λύση η οποία υποχωρεί στο 3,8% πιεζόμενη από τα δεξιά.

Εκεί βλέπουμε την άνοδο και είσοδο στη Βουλή της Πλεύσης Ελευθερίας που φτάνει στην πρόθεση ψήφου στο 4,2% και του κόμματος Νίκη με 3,3%.

Στο 2,2% υποχωρεί το ΜέΡΑ25 και τα λοιπά κόμματα καταλαμβάνουν ποσοστό 4,4%. Δεν θα ψηφίσουν δηλώνει το 3,8% ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος είναι στις 8,5 μονάδες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags