Facebook Pixel Η Ραχήλ Μακρή προπονείται κι αυτή, για επίθεση στον Ντράγκι
Life
| 2015-04-20 12:10:00

Η Ραχήλ Μακρή προπονείται κι αυτή, για επίθεση στον Ντράγκι

Η Ραχήλ Μακρή προπονείται κι αυτή, για επίθεση στον Ντράγκι

Με κεντρικό θέμα τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που γυμνάζεται εντατικά, έχοντας ως στόχο την γερμανίδα ακτιβίστρια, πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο τεύχος του νέου lifestyle περιοδικού «Activist Aerobics»...

«Δεν θα σταματήσω, μέχρι να φτάσω στο σημείο να να πηδάω κι εγώ πάνω στα τραπέζια της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας», δηλώνει η Ραχήλ Μακρή, σε συνέντευξή της, στο νέο lifestyle περιοδικό για τη γυμναστική και την υγιεινή ζωή.

Η συνέντευξη συνοδεύεται από μια ακόμα φωτογράφιση της Ραχήλ Μακρή, που αναμένεται να ξεσηκώσει για άλλη μια φορά θύελλα συζητήσεων, αφού την δείχνει να προετοιμάζεται, έχοντας βάλει στην τηλεόραση σαν οδηγό, το dvd από την επίθεση της Ζοζεφίν Βιτ.

Όπως φαίνεται, η επίθεση της νεαρής ακτιβίστριας (και μέλους των Femen), ξύπνησε μέσα στη Ραχήλ Μακρή το αίσθημα του γυναικείου ανταγωνισμού, αφού δηλώνει πως δεν συγχωρεί στον εαυτό της ότι η Γερμανίδα έκανε αυτό που θα έπρεπε να είχε κάνει η ίδια.

«Και θα το έκανα, αν δεν έχανα τον καιρό μου, παριστάνοντας το μοντέλο σε περιοδικά που δεν έχουν καμία σχέση με το ακτιβιστικό βουλευτικό αξίωμα», φέρεται να δηλώνει.

Σύμφωνα πάντως με την περιγραφή του δημοσιογράφου που πήρε τη συνέντευξη-βόμβα, η Ραχήλ Μακρή, έχει επενδύσει ηχητικά το video της επίθεσης στον Μάριο Ντράγκι με το τραγούδι του Παντελή Παντελίδη «Όσο δέρμα κι αν πετάξεις, φίδι είσαι δεν θ’ αλλάξεις». Το οποίο και αφιερώνει στον πρόεδρο της ΕΚΤ.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα).

Πηγή: protagon.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags