Ο λόγος είναι ότι σατίρισαν, όπως η ίδια λέει, τον βουλευτή Επικρατείας του κυβερνώντος κόμματος, πανεπιστημιακό Κωνσταντίνο Τσουκαλά.
Η κυρία Κανελλοπούλου έγραψε στην προσωπική σελίδα της στο Facebook:«Όταν είσαι "Ράδιο-Αρβύλα" μπορείς να "σατιρίζεις" ακόμα και τον Κωνσταντίνο Τσουκαλά....."Δεν ξέρει να μιλάει"....Όχι βρέ....Δεν ξέρει....», για να προσθέσει: «Παραδώστε εσείς μαθήματα.....Γι'αυτό πληρώνεστε εξ άλλου....Για να "μεταλαμπαδεύετε "Γλώσσα, Δημοκρατία, Αξίες...Ούπς!!! Ξέχασα!!! Η "σάτιρα" είναι υπεράνω κριτικής...».
Τη συγκεκριμένη άποψη της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, εκτός των πολιτικών φίλων της, σχολίασε και ο γνωστός σκηνοθέτης-σεναριογράφος, κ. Κώστας Φέρρης, ο οποίος σημείωσε: «Σιγά τη σάτιρα...».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο