Τα blogs χαρακτήρισαν την είδηση ως συνεργασία... βόμβα, σαν να επρόκειτο για μία δυνατή μεταγραφή. Σε σχέση με το ποδόσφαιρο, στη μουσική βιομηχανία οι μετακινήσεις γίνονται μόνο σε επίπεδο εταιρειών, κάτι που δεν ενδιαφέρει το κοινό, όσο άλλα πράγματα. Όπως οι συνεργασίες για παράδειγμα.

Οι καλλιτέχνες μπορούν να συνεργάζονται με συναδέλφους τους, ανεξάρτητα του μουσικού είδους που υπηρετούν, αλλά και των οπαδικών τους προτιμήσεων. Γι'αυτό είναι ξεχωριστή και η συνεργασία της Πάολα με τον Νίκο Βουρλιώτη, τον γνωστό σε όλους μας NIVO από τους GoinThrough. Η πρώτη είναι λαϊκή τραγουδίστρια, από τις σημαντικότερες της γενιάς της, ο δεύτερος πρωτοπόρος της hip hop και της R&B σκηνής στην Ελλάδα.. Η Θεσσαλονικιά βαμμένη ΠΑΟΚτζού, ο Πειραιώτης υπερήφανος γαύρος από κούνια.

Πρόκειται για μία συνεργασία που χαρακτηρίστηκε ανατρεπτική, επαναστατική και φέρει την υπογραφή του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη Γιώργου Θεοφάνους, με τον οποίο η Πάολα έχει δουλέψει ξανά στο παρελθόν, στον Θυμό και το Για Μένα. Η μουσική συνάντηση της καλλίφωνης ΠΑΟΚτζούς και του Ολυμπιακου ράπερ, ο οποίος τα... έσπασε με το single "Καληνύχτα Ελλάδα",  τιτλοφορείται ως «Δε Σε Φοβάμαι Ουρανέ».  Το τραγούδι φαίνεται πολύ επίκαιρο, δεδομένού του αλλόκοτου καιρού που παρουσιάζει ο φετινός Ιούνιος, ο οποίος δεν έχει αποφασίσει ακόμα σε ποια εποχή του έτους μοιάζει, στο καλοκαίρι ή στο βροχερό φθινόπωρο.

Πάρτε μία γεύση από το τραγούδι.