Τον τελευταίο καιρό στο γραφείο συζητάμε με τους συναδέλφους για το κινητό που θέλω να αγοράσω με μία καλύτερη κάμερα, καθώς η αλήθεια είναι πως τη χρειάζομαι πηγαίνοντας στο γήπεδο για το sportdog.gr. Ωστόσο, όλο κόλλαγα στην τιμή, μέχρι που προχθές ακούστηκε η καλύτερη ιδέα που έχει υπάρξει σε αυτό το γραφείο: «Black Friday» στις 24 Νοεμβρίου!

Η μέρα δηλαδή που μπορώ να βρω αυτό που θέλω, στην τιμή που το θέλω. Και όχι μόνο εγώ, αλλά και όλοι όσοι θέλουν να «βελτιωθούν» τεχνολογικά, να προσθέσουν κάποιο νέο videogame στην συλλογή τους ή απλά να πάρουν ένα βιβλίο σε εξαιρετικά χαμηλά τιμές.

Η Black Friday είναι ένας θεσμός που ξεκίνησε από την Αμερική και γίνεται πλέον σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες και οι καταναλωτές μπορούν να βρουν μοναδικές προσφορές για λίγες μόνο ώρες. Η «Μαύρη Παρασκευή», για την οποία βλέπαμε και ακούγαμε τόσα χρόνια τι συνέβαινε στην Αμερική, είναι πλέον και στην Ελλάδα!

Τη Black Friday την έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα η ελληνική αλυσίδα Public πέρυσι, κατά τη διάρκεια της οποίας το καταναλωτικό κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει προσφορές σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές και εκπτώσεις που έφτασαν μέχρι 80%! Μπορεί να σας ακούγεται υπερβολικό το ποσοστό, όμως είδαμε από κοντά πέρυσι τι γινόταν στα μαγαζιά και είναι αλήθεια. Άλλωστε, δεν είναι δύσκολο να το επιβεβαιώσετε, ρωτήστε κάποιον από τους φίλους σας που ήταν εκεί. Χαμός γινόταν!

Η Black Friday φέτος έρχεται στις 24 Νοεμβρίου και όπως καταλαβαίνετε ο χρόνος πλέον μας πιέζει υπερβολικά. Οι μέρες που έχουμε είναι λίγες και πρέπει να κάνουμε την σωστή έρευνα για να είμαστε πανέτοιμοι και να… προλάβουμε τις εκπτώσεις, τις απίστευτες τιμές και τα μοναδικά deals που θα έρθουν και το 2017 από τα Public, πάντα προς όφελος των πελατών και επισκεπτών τους. Με αυτά λοιπόν δεν παίζουμε και όπως ετοιμάζονται οι ομάδες ενόψει των μεταγραφών του Γενάρη, έτσι και εμείς ετοιμαζόμαστε για scouting ενόψει των αγορών!

Μάλιστα, έκανα ήδη εγγραφή στο Public για να μάθω πρώτος τις προσφορές για την Black Friday, ενώ έριξα και μία ματιά σε όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στο κατάστημα για να είμαι πανέτοιμος. Θα είναι άλλωστε η καλύτερη ευκαιρία εκείνη τη μέρα για να ψωνίσεις όλα όσα χρειάζεσαι, αφού θα υπάρχουν προσφορές σε έναν ευρύ κατάλογο προϊόντων και επιλογών σχετικά με μουσική και ταινίες, κινητά και ψηφιακά, ήχο και εικόνα, βιβλία και comics, gadgets και παιχνίδια, ακόμα και computers.
 



Έχοντας λοιπόν ετοιμάσει την λίστα με το κινητό που χρειάζομαι, τα δύο videogames που θέλω, το νέο βιβλίο του Jo Nesbo και καμία καλή ιδέα για δώρο, το πρωί της Παρασκευής 24 Νοεμβρίου θα είμαι από τους πρώτους στα Public για να γιορτάσω και στην Ελλάδα την Black Friday. Ευτυχώς, ίδια μέρα στο ΟΑΚΑ έχει Παναθηναϊκός – Ρεάλ για την Ευρωλίγκα στις 21.00, οπότε όσο και να «κολλήσω» στις προσφορές, θα προλάβω. Λίγο πριν κλείσουν τα Puclic, θα έχω φύγει για το γήπεδο και το live με βίντεο high definition πλέον από το Ολυμπιακό Στάδιο!
 



Βέβαια, αν είσαι από αυτούς που εκνευρίζονται με τις ουρές στα μαγαζιά, υπάρχει και ο online τρόπος για να γιορτάσετε την επερχόμενη Black Friday! Επίσημα άλλωστε η «Μαύρη Παρασκευή» ξεκινάει στις 00.01 μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, ενώ πέρυσι το 70% των προσφορών των καταστημάτων, βρισκόταν στα αντίστοιχα Websites τους από το βράδυ της προηγούμενης ημέρας. Το ψάξιμο δηλαδή στην ιστοσελίδα του Public μπορεί να ξεκινήσει, χαλαρά από την καρέκλα του γραφείου σου, από τις 23 Νοεμβρίου!