Το Ρουκ Ζουκ βρίσκεται πλέον μόνιμα στην επικαιρότητα, καθώς σχεδόν σε όλα τα επεισόδια υπάρχουν αστείες στιγμές, γκάφες και… σεξουαλικά υπονοούμενα. Είναι ένας ωραίος και ευχάριστος τρόπος να γίνει viral το παιχνίδια και τα έχουν καταφέρει.

Ωστόσο, σε ένα από τα τελευταία επεισόδια η Ζέτα Μακρυπούλια... πάγωσε με την αφοπλιστική περιγραφή που έδωσε μία παίκτρια.

Η λέξη που έπρεπε να περιγράψει ήταν η ηδονή και σωστά καταλάβατε, χρησιμοποίησε τη λέξη «γκ@@βλ@@»!

Δείτε το βίντεο μετά το 0.50'':

 

Παίκτρια το Ρουκ Ζουκ... σόκαρε τη Ζέτα Μακρυπούλια με την ατάκα για τα προφυλακτικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Ρουκ Ζουκ, η καθημερινή εκπομπή που μας έχει χαρίσει άφθονο γέλιο με τις ατάκες και τα μπερδέματα, μάς χάρισε ακόμη μία “χρυσή” ατάκα από μία παίκτρια.

Πιο συγκεκριμένα, η παίκτρια κλήθηκε να επιλέξει μερικά πράγματα που βρίσκεις κάτω από ένα κρεβάτι. Στη συνέχεια η Ζέτα Μακρυπούλια θα ανακοίνωνε στις συμπαίκτριές της το θέμα και εκείνες θα έπρεπε να βρουν όσα πρόσθεσε στην λίστα η συμπαίκτριά τους.

Μία από τις απαντήσεις που έπρεπε να βρουν και “έστειλε αδιάβαστη” την Ζέτα Μακρυπούλια, όπως και εμάς ήταν… τα προφυλακτικά! Ναι, καλά ακούσατε, η παίκτρια πρότεινε την λέξη προφυλακτικό και η αλήθεια είναι πως όχι- ούτε οι φίλες και συμπαίκτριές τις κατάφεραν να βρουν την λέξη!

 

Χαμός στο Ρουκ Ζουκ: "Με αυτά σε δένει ο άνδρας σου στο κρεβάτι" - Άφωνη η Ζέτα Μακρυπούλια (Vid)

Άλλη μία επική στιγμή καταγράφηκε στο «Ρουκ Ζουκ», όπου οι παίκτριες έδωσαν ρέστα.

Η λέξη που έπρεπε να βρουν ήταν το… σχοινί και η περιγραφή, για κάποιο περίεργο λόγο, συνδέθηκε με το σεξ.

Για να βοηθήσει μάλιστα τη φίλη της να βρει τη λέξη, η παίκτρια ανέφερε μεταξύ άλλων: «Με αυτά σε δένει άνδρας σου. Όχι αλυσίδες και χειροπέδες, κάτι πιο… λαιτ»!

Η λέξη βρέθηκε, αφού μάθαμε ότι μπορείς να δεθείς και με τη μαξιλαροθήκη, κάτι που όπως ισχυρίστηκε δεν γνώριζε ούτε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Δείτε το ΕΠΙΚΟ βίντεο: