Facebook Pixel Τρέλα! Ζευγάρι από τη Βολιβία ονόμασαν το παιδί τους Iron Maiden
Life
| 2023-04-16 20:22:00

Τρέλα! Ζευγάρι από τη Βολιβία ονόμασαν το παιδί τους Iron Maiden

Sportdog Team
Τρέλα! Ζευγάρι από τη Βολιβία ονόμασαν το παιδί τους Iron Maiden

Είναι που είναι δύσκολη η εφηβεία, είπαν να το κάνουν πιο δύσκολο για το παιδί.

Την πρώτη Φεβρουαρίου του 2017, ένα ζευγάρι από τη Βολιβία έκανε ένα αγοράκι και να τους ζήσει. Επειδή έτσι γούσταραν, γιατί όχι, ονόμασαν το παιδί τους Iron Maiden.

Είναι που είναι δύσκολη η εφηβεία, είπαν να το κάνουν πιο δύσκολο για το παιδί. Ο πατέρας του παιδιού César Durán Alpiri εξηγεί πως γι’ αυτόν (και όχι μόνο να προσθέσουμε), οι Iron Maiden και ο Eddie The Head ήταν οι μεγαλύτερες εμπνεύσεις για να πάρει αυτή την απόφαση.

«Ήθελα το παιδί μου να έχει αυτή τη δύναμη και αυτή την ενέργεια που έχει ο Eddie. Να είναι πνευματικά δυνατό να παλέψει στη ζωή του για ό,τι θελήσει».

Όπως τονίζει το ζεύγος, ξέρουν την κοινωνική πίεση που φέρνει αυτή η απόφαση τους και ήδη μετρούν τα υπέρ και τα κατά του κοινωνικού τους περίγυρου, καθώς και την πίεση στο ίδιο το παιδί όταν πάει στο μεγαλύτερο πεδίο μάχης που γνωρίζει κάποιος, το σχολείο.

Μάλιστα υπάρχει και το πιστοποιητικό με το όνομα για να σιγουρευτούμε πως η είδηση δεν είναι fake. Iron Maiden Duran Ruiz.

Οι Iron Maiden (η μπάντα) έχουν γενέθλια τα Χριστούγεννα του 1975 και μένει να δούμε αν θα θελήσουν να κάνουν ένα κοινό πάρτι. Yep, bad joke.

ΠΗΓΗ: ironmaidenismyreligion.net

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags