Facebook Pixel Η έκθεση πινάκων ζωγραφικής που μάγεψε το κοινό στο Σριναγκάρ
Life
| 2023-05-09 14:20:00

Η έκθεση πινάκων ζωγραφικής που μάγεψε το κοινό στο Σριναγκάρ

Sportdog Team
Η έκθεση πινάκων ζωγραφικής που μάγεψε το κοινό στο Σριναγκάρ

Οι επισκέπτες ένιωσαν δέος για την απίστευτη δεξιοτεχνία και τη δημιουργικότητα που υπήρχε σε κάθε κομμάτι.

Μάγεψαν το κοινό σε έκθεση που διοργάνωσε το Τμήμα Χειροτεχνίας στο Κυβερνητικό Εμπορικό Κέντρο Τέχνης, στο Σριναγκάρ, οι πίνακες ζωγραφικής της Σάζια Μπασχαράτ Οι περιγραφές της για το μεγαλείο του Κασμίρ ενθουσίασαν τους φιλόμουσους.

Μιλώντας για το έργο της,η  Μπασχαράτ, η οποία εργάζεται ως Βοηθός Εκτελεστικός Μηχανικό, είπε: «Το Κασμίρ είναι ένα όμορφο μέρος και οι καλλιτέχνες πρέπει να το επιδείξουν με τις καλύτερες δυνατότητές τους».

Η δουλειά της Μπασχαράτ ξεχώρισε ανάμεσα στα άλλα εκθέματα, με τη χρήση του χρώματος και την προσοχή στη λεπτομέρεια που τραβούν την προσοχή πολλών. Οι επισκέπτες ένιωσαν δέος για την απίστευτη δεξιοτεχνία και τη δημιουργικότητα που υπήρχε σε κάθε κομμάτι.

Ο Μεχμούντ Αχμάντ Σαχ, Διευθυντής του Τμήματος Χειροτεχνίας, εξέφρασε τη σημασία τέτοιων εκθέσεων για την προώθηση της σημασίας της Προεδρίας των G20 από την Ινδία.

«Τέτοιες πρωτοβουλίες στοχεύουν στην ευρεία διάδοση πληροφοριών σχετικά με τη σημασία της ινδικής Προεδρίας των G20», είπε.

«Χρειαζόμαστε περισσότερους πολιτιστικούς χώρους στο Κασμίρ», είπε η Μπασχαράτ. «Αυτό θα βοηθήσει καλλιτέχνες και άλλους επαγγελματίες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στον χώρο της τέχνης».

Αυτή η έκθεση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και οι επισκέπτες έμειναν με δέος για το απίστευτο ταλέντο και τη δημιουργικότητα που επιδεικνύονταν. Οι όμορφοι πίνακες της Σάζια Μπασχαράτ ήταν το επίκεντρο της εκδήλωσης, αναδεικνύοντας την ομορφιά και το μεγαλείο του Κασμίρ μέσα από την τέχνη της.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags