Facebook Pixel CASH OR TRASH - Σάββατο 17 Ιουνίου στις 18.15
Life
| 2023-06-16 18:56:00

CASH OR TRASH - Σάββατο 17 Ιουνίου στις 18.15

Sportdog Team
CASH OR TRASH - Σάββατο 17 Ιουνίου στις 18.15

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:15

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη! Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:15 στο Star και στο Cash or Trash!

Το Σάββατο 17 Ιουνίου στο Cash or Trash, μία γυναίκα και τρεις άντρες θα παρουσιάσουν τα ιδιαίτερα αντικείμενα τους,  τα οποία θα εκτιμήσει ο Θάνος Λούδος,  ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής και θα διεκδικήσουν οι επίδοξοι αγοραστές, Γιώργος Τσαγκαράκης, Γεώργιος Καράμπελλας, Άντα Πανά, Ιόλη Χιωτίνη, Δημήτρης Δεμερτζής, Φοίβος Στρουγγάρης, Ελομίδα Βισβίκη, Θάνος Μαρίνης, Έρμα Στυλιανίδη.

Τον ακμαίο Τάσο από την Κρήτη υποδέχεται η Δέσποινα Μοιραράκη στο δωμάτιο εκτίμησης. Το ιδιαίτερο αντικείμενο του 84χρονου Κρητικού είναι το πρώτο της κατηγορίας του, που παρουσιάζεται στο Cash Or Trash, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα τον Θάνο Λούδο. Η κατάσταση αλλά και η προέλευση του αντικειμένου επιβεβαιώνεται από τον εκτιμητή και ο Τάσος νιώθει ικανοποίηση αλλά και θάρρος για να προχωρήσει στο δωμάτιο των αγοραστών. Το αντικείμενο του Τάσου αφήνει άφωνους τους αγοραστές, που το βρίσκουν μπροστά τους ξεσκέπαστο, κατά την είσοδό τους στον χώρο της δημοπρασίας. Με στοιχεία που θυμίζουν έργο τέχνης αλλά και έναν βουκολικό αέρα, το αντικείμενο προκαλεί το ενδιαφέρον των αγοραστών. Η προσωπικότητα του συνταξιούχου αρχιτέκτονα-μηχανικού αλλά και η αστείρευτη όρεξή του για ζωή, που γίνεται άμεσα αντιληπτή από τα πολλά και διαφορετικά του χόμπι, αποτελούν ένα ακόμα θετικό στοιχείο. Οι προσωπικές ιστορίες αλλά και οι ίδιοι οι πωλητές έχουν αποδεδειγμένα επηρεάσει στο παρελθόν τη διάθεση των αγοραστών για αυξημένες προσφορές. Θα φτάσουν, όμως, τα τετραψήφια δεδομένα του Τάσου οι αγοραστές;

Ο νεαρός φωτογράφος Ακίμ καταφθάνει στο Cash Or Trash με ένα αντικείμενο ρετρό και με διάθεση να το αποχωριστεί, αφού βρισκόταν καιρό στο πατρικό του σπίτι. Το ενδιαφέρον παρουσιαστικό του Ακίμ κεντρίζει την περιέργεια της Δέσποινας Μοιραράκη, η οποία θέλει να μάθει τα πάντα γύρω από την καταγωγή του νεαρού πωλητή. Με καταγωγή από την Αφρικανική Γκάνα αλλά και από τη Μεσσηνία, ο πολυπράγμων νεαρός φέρνει ένα αντικείμενο, που ξέρει ότι θα ενθουσιάσει τους αγοραστές του Cash Or Trash. Ο Θάνος Λούδος δίνει μια αρκετά ικανοποιητική, για τις προσδοκίες του Ακίμ, εκτίμηση, αφού η κατάσταση, στην οποία βρίσκεται το αντικείμενο, είναι πλήρως λειτουργική και άψογη. Η ιστορική σημασία του κατασκευαστή του αντικειμένου του Ακίμ βοηθούν αρκετά στη συγκέντρωση σημαντικών στοιχείων για το δωμάτιο των αγοραστών, με τις  προσδοκίες του νεαρού πωλητή να είναι αρκετά ανεβασμένες. Μεταξύ των αγοραστών βρίσκεται ο Θάνος Μαρίνης, κυνηγός των space age αντικειμένων. Η αιωρούμενη διαστημική αισθητική του αντικειμένου αλλά και το άνετο στυλ του Ακίμ κερδίζουν το ενδιαφέρον και των υπόλοιπων αγοραστών, κάνοντας το έργο διεκδίκησης για τον Θάνο Μαρίνη ακόμα πιο δύσκολο. Η αγάπη της Ιόλης Χιωτίνη για τα συγκεκριμένα αντικείμενα κινεί αρχικά το ενδιαφέρον της, αλλά η πρόωρη αποχώρησή της απογοητεύει τον νεαρό πωλητή. Ο πιο σιωπηλός των αγοραστών μπαίνει ανατρεπτικά στη δημοπρασία, θα καταφέρει όμως να κλείσει την συμφωνία που επιθυμεί ο Ακίμ  μαζί του;

Το αντικείμενο του Νίκου είναι σίγουρα απαραίτητο σε όποιον θέλει να κυκλοφορεί… ατσαλάκωτος. Η Δέσποινα Μοιραράκη χαίρεται που γνωρίζει τον Νίκο από κοντά αλλά και για τη διάθεσή του να παρουσιάσει στο Cash Or Trash μια εφεύρεση που έρχεται από τη δεκαετία του 1950. Ο Θάνος Λούδος βρίσκει σε άριστη κατάσταση το χειροποίητο αντικείμενο του Νίκου και δίνει αρκετά στοιχεία για τη νεότερη εκδοχή του, με την τιμή εκτίμησης να είναι ανάλογη των ετών που φέρει το αντικείμενο του πωλητή από την Αθήνα. Τα στοιχεία της εκτίμησης, που δεν προκύπτουν μόνο από τη χρηστικότητά του αλλά και από το ιδιαίτερο design του αντικειμένου, ενισχύουν τη διάθεση του Νίκου στο να κερδίσει δυνατές προσφορές από τους αγοραστές και οι συνθήκες φαίνεται πως θα είναι ιδανικές στο δωμάτιο των αγοραστών. Για την Ιόλη Χιωτίνη το αντικείμενο του Νίκου είναι πρωτόγνωρο, για κάποιους άλλους όμως φαίνεται πως μπαίνει στην κατηγορία του χρηστικού ή διακοσμητικού. Οι προσφορές ξεκινάνε να ανεβαίνουν αργά και σταθερά, ο Νίκος, όμως, αποδεικνύεται σκληρός διαπραγματευτής.

Το αντικείμενο της Μαρίας μεταφέρει τους τηλεθεατές σε μία σάλα ενός σπιτιού στην Πλάκα την προπολεμική περίοδο. Η Δέσποινα Μοιραράκη ταξιδεύει μέσα από την εικόνα αυτή, ακούγοντας την ιστορία της Μαρίας και πως από τα χέρια της γιαγιάς της κατέληξε στα δικά της. Η γλυκιά πωλήτρια από την καρδιά της Αθήνας, έρχεται στο Cash or Trash με σκοπό να μάθει κάποια πράγματα παραπάνω για την προέλευση του αντικειμένου της και φυσικά έχει μπροστά της τον κατάλληλο άνθρωπο για να τη βοηθήσει, τον εκτιμητή Θάνο Λούδο. Παρά την έλλειψη που προκύπτει κατά την εκτίμηση στο αντικείμενο της Μαρίας, τα στοιχεία, που παραθέτει ο Θάνος Λούδος, δίνουν αρκετά σημαντικές πληροφορίες για να καταφέρει η πωλήτρια να το προωθήσει σωστά στο δωμάτιο των αγοραστών. Αν και η τιμή εκτίμησης θα ήταν τριπλάσια, εάν δεν έλειπε ένα από τα βασικά κομμάτια στο αντικείμενο της Μαρίας, η τιμή που ακούει αφήνει ένα παραθυράκι αισιοδοξίας για μια αξιοπρεπή συμφωνία στο δωμάτιο των αγοραστών. Η Μαρία, γνήσια και συνεπή τηλεθεάτρια της εκπομπής, μπαίνει με σιγουριά στο δωμάτιο των αγοραστών κερδίζοντας έδαφος πριν καν γίνει η αποκάλυψη του αντικειμένου της. Με σκοπό να δείξει στο κοινό της εκπομπής ένα αντικείμενο ανάλογου ύφους του 1900, χρηστικό και συνάμα διακοσμητικό, η Μαρία βρίσκει τον παλμό του Cash Or Trash αλλά και εξάπτει την περιέργεια των αγοραστών.

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα!

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Παραγωγός; Νίκος Χριστοφόρου

Project Manager: Γιώργος Ευφραιμίδης

Σκηνοθεσία: Jo Σισμάνογλου

Head of Productions: Σάββας Βέλλας

Executive Producer: Βασίλης Γεωργιάδης

Δ/νση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής

Οργάνωση Παραγωγής: Μαρία Δημάκου

Δ/νση Παραγωγής: Γιάννης Χάλκος, Σπύρος Τριανταφύλλου

Σκηνογράφος: Τζιοβάνι Τζανετής

Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

#CashOrTrashGR  #StarChannelTv

https://www.star.gr/tv/psychagogia/cash-or-trash

https://www.star.gr/tv/press-room/                               

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags