Facebook Pixel CASH OR TRASH - Πέμπτη 12 Οκτωβρίου στις 17.40
Life
| 2023-10-12 14:06:00

CASH OR TRASH - Πέμπτη 12 Οκτωβρίου στις 17.40

Sportdog Team
CASH OR TRASH - Πέμπτη 12 Οκτωβρίου στις 17.40

Δευτέρα έως Παρασκευή

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη.

Σήμερα, Πέμπτη 12 Οκτωβρίου στις 17:40, στο Cash or Trash ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ξεχωριστά αντικείμενα.

Η Δέσποινα Μοιραράκη υποδέχεται στο Cash or Trash, τη Λίνα, η οποία  διασκεδάζει την παρουσία της στην εκπομπή, αφού έχει δει όλα τα επεισόδια… μονορούφι! Ζώντας την εμπειρία, σαν να έχει δει σειρά  ντοκιμαντέρ, η αγωνία της μεγαλώνει μπαίνοντας στο δωμάτιο των αγοραστών. Άραγε η χαρά της θα παραμένει στα ίδια επίπεδα ακούγοντας τις προσφορές των αγοραστών για το αντικείμενό της;

Η γλυκιά Θεοφανώ έρχεται στο Cash or Trash, για να ζήσει την εμπειρία της δημοπρασίας με ένα αντικείμενο που αν και σύγχρονο, φέρει επάνω του αρκετά στοιχεία από τον παλιό καιρό. Αντικείμενα του είδους θεωρούνται αρχαία ανακάλυψη και αναπόσπαστο κομμάτι της Ασιάτικης κουλτούρας. Με μεγαλύτερη συλλέκτρια την Κοκό Σανέλ,  κάποιοι από τους αγοραστές δείχνουν να ανήκουν στο κλαμπ των θαυμαστών του είδους.  

Οι λάτρεις του brunch θα δείξουν σίγουρα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το αντικείμενο του Αλέξη από τη Θεσσαλονίκη,. Με μια δόση χλιδής, το αντικείμενο του πωλητή διαθέτει φαινομενικά όλα τα στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν στο κλείσιμο μιας κερδοφόρας συμφωνίας. Το γερμανικής κατασκευής αντικείμενο γνωστού οίκου, με το τριαντάφυλλο σήμα κατατεθέν του, επισφραγίζει την αξία του. Άραγε οι αγοραστές είναι έτοιμοι για ένα εκλεπτυσμένο μεσημεριανό γεύμα;

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, για 3η σεζόν για να μας παρουσιάσει ξεχωριστά, μοναδικά αντικείμενα αλλά και τις παράξενες ιστορίες τους για να είσαι εσύ ο κερδισμένος! Αυτή η σεζόν θα είναι… συλλεκτική και θα σπάσει κάθε ρεκόρ, με ακόμα πιο σπάνια αντικείμενα και πιο συναρπαστικά επεισόδια!

Καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 17:40 οι επίδοξοι, εκκεντρικοί, «αδίστακτοι» αγοραστές, λάτρεις των παλιών αντικειμένων και φανατικοί συλλέκτες, θα… «κονταροχτυπιούνται» για να αποκτήσουν τα αντικείμενα του πόθου τους!

Αγοραστές οι: ο έμπορος κοσμημάτων και αντικέρ Γιώργος Τσαγκαράκης, η επενδύτρια νέων τεχνολογιών Ελομίδα Βισβίκη, η interion designer Ιόλη Χιώτινη, ο παλαιοπώλης Δημήτρης Δεμερτζής, ο concept maker Γεώργιος Καράμπελας, ο επιχειρηματίας Θάνος Μαρίνης, ο δικηγόρος Φοίβος Στρουγγάρης, η παλαιοπώλισσα Άντα Πανά και η αντικέρ Έρμα Στυλιανίδου.
Νέες είσοδοι για φέτος ο επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Κοσκινάς και η έμπορος κοσμημάτων Ειρήνη Πλευράκη. 

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα!

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Project Manager: Γιώργος Ευφραιμίδης

Σκηνοθεσία: Jo Σισμάνογλου

Head of Productions: Σάββας Βέλλας

Executive Producer: Βασίλης Γεωργιάδης

Δ/νση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής

Οργάνωση Παραγωγής: Γιάννης Χάλκος

Δ/νση Παραγωγής: Ράντι Λαβδανίτης

Σκηνογράφος: Τζιοβάνι Τζανετής

Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

#CashOrTrashGR   #StarChannelTV  

https://www.star.gr/tv/psychagogia/cash-or-trash

https://www.star.gr/tv/press-room/

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags