Facebook Pixel CASH OR TRASH - Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στις 17.30
Life
| 2023-10-18 14:04:00

CASH OR TRASH - Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στις 17.30

Sportdog Team
CASH OR TRASH - Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στις 17.30

Δευτέρα έως Παρασκευή

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη.

Σήμερα, Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στις 17:30, στο Cash or Trash ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ιδιαίτερα αντικείμενα.

Με το ένα και μοναδικό αντικείμενο με την υπογραφή του «βασιλιά της pop» έρχεται ο Γιώργος στο Cash Or Trash. Με πιστοποίηση της Disney, που καλύπτει τα δεδομένα για τις υψηλές απαιτήσεις του Γιώργου, η διεκδίκηση της καλύτερης  προσφοράς είναι ο ένας και μοναδικός του στόχος. Ο ενθουσιασμός των αγοραστών, κατά την αποκάλυψη, ανεβάζει και επιβεβαιώνει τις υψηλές προσδοκίες του Γιώργου.

Ο Σταύρος αφήνει για λίγο τον ρόλο του φύλακα στο escape room, στο οποίο εργάζεται και μπαίνει στο ρόλο του πωλητή. Το χιούμορ και οι αντιδράσεις της Δέσποινας Μοιραράκη δείχνουν να διασκεδάζουν τον Σταύρο, ο οποίος απογοητεύεται από τη χαμηλή εκτίμηση του Θάνου Λούδου. Οι αγοραστές ενθουσιάζονται με την ιδιότητα του πωλητή. Θα καταφέρει, άραγε, να κρατήσει τον ενθουσιασμό τους και το αντικείμενο, που θα τους παρουσιάσει;

Η Δέσποινα Μοιραράκη, με τον μοναδικό της τρόπο, φέρνει στην επιφάνεια πληροφορίες για τη ζωή της σημερινής πωλήτριας, της Κικής. Η Ελληνίδα, που μεγάλωσε στην Αίγυπτο, φέρνει δύο αντικείμενα από τη συλλογή της μητέρας της, φτιαγμένα την εποχή που η Αγγλία ήταν Αυτοκρατορία. Η Κική είναι «διαβασμένη» και σε θέση να απαντήσει στα ερωτήματα, που μπορεί να έχουν οι αγοραστές. Τα αντικείμενα κερδίζουν το ενδιαφέρον τους, αν και η ιστορία της Κικής περιστρέφεται, με έναν μαγικό τρόπο, γύρω από τις ζωές των  αγοραστών.

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, για 3η σεζόν για να μας παρουσιάσει ξεχωριστά, μοναδικά αντικείμενα αλλά και τις παράξενες ιστορίες τους για να είσαι εσύ ο κερδισμένος! Αυτή η σεζν θα είναι… συλλεκτική και θα σπάσει κάθε ρεκόρ, με ακόμα πιο σπάνια αντικείμενα και πιο συναρπαστικά επεισόδια!

Καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 17:30 οι επίδοξοι, εκκεντρικοί, «αδίστακτοι» αγοραστές, λάτρεις των παλιών αντικειμένων και φανατικοί συλλέκτες, θα… «κονταροχτυπιούνται» για να αποκτήσουν τα αντικείμενα του πόθου τους!

Αγοραστές οι: ο έμπορος κοσμημάτων και αντικέρ Γιώργος Τσαγκαράκης, η επενδύτρια νέων τεχνολογιών Ελομίδα Βισβίκη, η interion designer Ιόλη Χιώτινη, ο παλαιοπώλης Δημήτρης Δεμερτζής, ο concept maker Γεώργιος Καράμπελας, ο επιχειρηματίας Θάνος Μαρίνης, ο δικηγόρος Φοίβος Στρουγγάρης, η παλαιοπώλισσα Άντα Πανά και η αντικέρ Έρμα Στυλιανίδου.
Νέες είσοδοι για φέτος ο επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Κοσκινάς και η έμπορος κοσμημάτων Ειρήνη Πλευράκη. 

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα!

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Project Manager: Γιώργος Ευφραιμίδης

Σκηνοθεσία: Jo Σισμάνογλου

Head of Productions: Σάββας Βέλλας

Executive Producer: Βασίλης Γεωργιάδης

Δ/νση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής

Οργάνωση Παραγωγής: Γιάννης Χάλκος

Δ/νση Παραγωγής: Ράντι Λαβδανίτης

Σκηνογράφος: Τζιοβάνι Τζανετής

Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

#CashOrTrashGR   #StarChannelTV  

https://www.star.gr/tv/psychagogia/cash-or-trash

https://www.star.gr/tv/press-room/

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags