Facebook Pixel ΦΑΡΜΑ: Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 - Δείτε την Τρίτη 24/10 το 18ο Επεισόδιο
Life
| 2023-10-24 15:13:00

ΦΑΡΜΑ: Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 - Δείτε την Τρίτη 24/10 το 18ο Επεισόδιο

Sportdog Team
ΦΑΡΜΑ: Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 - Δείτε την Τρίτη 24/10 το 18ο Επεισόδιο

Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Στο χθεσινό επεισόδιο (Δευτέρα 23/10), το ταξίδι στη «Φάρμα» έφτασε στο τέλος του για τον Χρήστο Μέξη, που αποχώρησε οικειοθελώς, αλλά  και για τη Ρούλα Γιαννιώτη, που αποχώρησε λόγω τραυματισμού.

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκίνησε στη «Φάρμα» με την επιστροφή του Γιώργου Τσάμη, την είσοδο των τεσσάρων νέων παικτών (*), του Αλέξανδρου Τέλλιου, της Χριστίνας Μπάκος, του Γιώργου Κιουλτζόπουλου, της Ελεονώρας Κεσίδου, αλλά και με τις ομάδες να διαλύονται και να ξαναφτιάχνονται από το μηδέν!

Η ομάδα που θα καταφέρει να συγκεντρώσει 5 πόντους, μέσα από διαφορετικές δοκιμασίες, θα μπορέσει να κερδίσει την παραμονή της στο σπίτι. Ο πρώτος πόντος πήγε στη Γαλάζια Ομάδα.

Κάποιοι παίκτες άλλαξαν ομάδα και αναγκάστηκαν να μετακομίσουν. Πως ήταν το πρώτο βράδυ τους στο σπίτι και στη σκηνή; Οι νέοι παίκτες μαθαίνουν να αρμέγουν και έρχονται σε επαφή με τις εργασίες στο στάβλο, στο μποστάνι και στο θερμοκήπιο. Και οι δύο ομάδες ενθουσιάζονται με την παραγωγή του θερμοκηπίου σε μανιτάρια.

Πράσινοι και γαλάζιοι κάθονται στο τραπέζι του σπιτιού για να φάνε όλοι μαζί και να γιορτάσουν. Ο Γιώργος Γιαννούλας ξαναπιάνει το κλαρίνο του μετά από καιρό και το γλέντι ξεκινά! Θα είναι αυτή η αρχή της ενότητας για τις δύο ομάδες;

Την επόμενη ημέρα βρίσκονται και πάλι μαζί στη ΔοκιμασίαΕπάθλων! Ο Γιώργος Τσάμης τη βαφτίζει «Τράβα μπρος και μη σε μέλει», αφού τρεις παίκτες από τη μία ομάδα και τρεις από την άλλη σπρώχνουν έναν κορμό. Ποια ομάδα θα ανταπεξέλθει σε αυτή τη δοκιμασία, που απαιτεί δύναμη και αντοχή;

Η ομάδα που θα κερδίσει έχει να επιλέξει ανάμεσα σε κοτόσουπες και ρακόμελα, σοκολάτες και ρόφημα σοκολάτας και τελευταίο και σημαντικότερο ένα πλεονέκτημα για τη διεκδίκηση του σπιτιού. Ποια ομάδα θα υπερισχύσει και ποιο από τα τρία έπαθλα θα δώσει στην αντίπαλη ομάδα;

(*) Ας γνωρίσουμε τους τέσσερις νέους παίκτες της «Φάρμας»

Αλέξανδρος Τέλλιος  (26 ετών)

Ο 26χρονος γυμναστής από τη Λάρισα με τα piercings και τα εντυπωσιακά tattoos, γεννήθηκε στη Γερμανία, μεγάλωσε στη Λάρισα και τα τελευταία χρόνια μένει Αθήνα. Παράλληλα με τη γυμναστική ασχολείται με το modeling και δουλεύει σεζόν σε χώρους εστίασης. Δηλώνει πεισματάρης, εγωιστής και ειλικρινής. Φοβάται ότι ο ισχυρός του χαρακτήρας ίσως τον δυσκολέψει στη συγκατοίκηση με τους άλλους παίκτες.

Παλιότερα έτρωγε κρέας 7 μέρες την εβδομάδα αλλά επηρεάστηκε από την κοπέλα του και πλέον είναι vegetarian.

Έχει ζήσει την αγροτική ζωή δίπλα στους παππούδες του, από τους οποίους έμαθε ότι είναι καλύτερο να παράγεις τα δικά σου προϊόντα. Του αρέσει να ξεπερνά τα όρια του και δεν τον φοβίζουν οι κακουχίες, που μπορεί να αντιμετωπίσει στη «Φάρμα».

Χριστίνα Μπάκος (39 ετών)

Η 39χρονη αισθητικός/make up artist με καταγωγή από τη Ρουμανία μεγάλωσε μόνη της, αφού οι γονείς της ζούσαν και εργάζονταν στην Ελλάδα. Σε ηλικία 18 χρονών ήρθε και η ίδια εδώ και από τότε κατοικεί στην Αθήνα. Έζησε για ένα

διάστημα στο Λονδίνο αλλά επέστρεψε, γιατί της έλειπε πολύ η Ελλάδα. Της αρέσει να ασχολείται με διάφορα πράγματα. Η ενεργητικότητα της την ώθησε να σπουδάσει λογιστική και νοσηλευτική αλλά δεν ασχολήθηκε ποτέ. Τα τελευταία χρόνια εξασκεί το επάγγελμα της ως αισθητικός και παράλληλα φτιάχνει κεριά. Αν και κοκέτα, αγαπά πολύ τη φύση και δηλώνει ότι θα μπορούσε άνετα να ζήσει σε χωριό. Όταν ήταν μικρή είχε περάσει περιόδους χωρίς ρεύμα και χωρίς φαγητό, γι’ αυτό και πιστεύει ότι θα τα καταφέρει στη «Φάρμα».

Γιώργος Κιουλτζόπουλος (28 ετών)

Ο 28χρονος Γιώργος κατάγεται από τα Λουτρά Αριδαίας αλλά μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Είναι υπεύθυνος σε κατάστημα εστίασης - juice bar με healthy φαγητό

και παράλληλα ασχολείται και με τα social media. Αγαπά το crossfit και σιχαίνεται την ακαταστασία. Αν και συνηθισμένος στη ζωή του χωριού, μιας και κατάγεται από αγροτική  οικογένεια, δηλώνει ότι οι αγροτικές εργασίες είναι το χειρότερο του. Έρχεται στη «Φάρμα» γιατί τον εξιτάρει το κομμάτι της επιβίωσης, η απουσία ηλεκτρικού ρεύματος και για αυτόν  είναι μία μορφή αποτοξίνωσης από την καθημερινότητα.

Ελεονώρα Κεσίδου (33 ετών)

Η Ελεονώρα είναι 33 ετών, πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα και κατάγεται από την Κομοτηνή. Τα τελευταία 8 χρόνια ζει στην Αθήνα και εργάζεται στον κλάδο της ενώ παράλληλα ασχολείται επαγγελματικά και με τη φωτογραφία.  Αγαπά τη μουσική, τη ζωγραφική και τη γάτα της. Προτιμά να βάζει μικρούς στόχους και τους πετυχαίνει. Δηλώνει ότι είναι προσαρμοστική και υπομονετική αλλά δεν μπορεί να υποκρίνεται, καθώς φαίνονται όλα στο πρόσωπο της. Θέλει να έρθει στο παιχνίδι για να ξεφύγει από τη μιζέρια της πόλης και φυσικά να ζήσει την εμπειρία της «Φάρμας». Της αρέσει πολύ η ιδέα του να βρίσκεται αποκομμένη από τα πάντα.

Head of Productions: Σάββας Βέλλας

Executive Producer: Γιάννης Θηραίος

Creative Producer: Θανάσης Μητρέλιας

Project Manager - Σκηνοθέτης: Βασίλης Βασιλειάδης

Oργάνωση Παραγωγής: Λουκάς Ζαγοραίος

Διευθυντής Φωτογραφίας:  Βασίλης Μουρίκης 

Σκηνογράφος: Βασίλης Μπάλτσας

Παραγωγός:Star Channel

Εκτέλεση παραγωγής:Green Pixel Productions

#FarmaGR #StarChannelTV

https://twitter.com/FarmGreece

https://www.youtube.com/@FarmGreece

https://www.facebook.com/farmgreece

https://www.tiktok.com/@farmgreece

https://www.star.gr/tv/psychagogia/farma

https://www.star.gr/tv/press-room/

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags