Facebook Pixel ΦΑΡΜΑ: Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 - Δείτε την Τρίτη 7/11 στις 21:00 στο 26ο Επεισόδιο
Life
| 2023-11-07 14:56:00

ΦΑΡΜΑ: Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 - Δείτε την Τρίτη 7/11 στις 21:00 στο 26ο Επεισόδιο

Sportdog Team
ΦΑΡΜΑ: Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 - Δείτε την Τρίτη 7/11 στις 21:00 στο 26ο Επεισόδιο

Δείτε την Τρίτη 7/11 στις 21:00 στο 26ο Επεισόδιο

Η γαλάζια ομάδα έχασε την 1η Δοκιμασία Ασυλίας και η Έλενα Καραμβάση αποφάσισε να ορίσει τον πρώτο μονομάχο με έναν ανορθόδοξο τρόπο. Συγκεκριμένα, αποφάσισε ότι δεν θέλει να κατέβει πάλι γυναίκα στον στίβο της μάχης και γι’ αυτό πρότεινε να γίνει κλήρωση ανάμεσα στα αγόρια της ομάδας.  Η τύχη αυτή τη φορά δεν φάνηκε να  ευνοεί τον Βάιο Κόκκινο. Τόσο ο ίδιος, όσο και οι περισσότεροι από την ομάδα, δεν φάνηκαν ευχαριστημένοι με τους όρους υπό τους οποίους διεξάχθηκε η κλήρωση.

Το πρωί βρίσκει την πράσινη ομάδα με χαλασμένο ξυπνητήρι, αλλά ο Νίκος Παρλάντζας φροντίζει να ξυπνήσουν όλοι με αυτοσχέδια μέσα. Τα πρωινά ξυπνήματα στη γαλάζια ομάδα τα αναλαμβάνει ο Γιώργος Γιαννακίδης.

Στον στάβλο, ο Βάιος ενημερώνει τη Νάσια Ευαγγελάτου για όσα συνέβησαν στο χθεσινό συμβούλιο, αλλά και για το πως κατέληξε να είναι ο πρώτος μονομάχος.

Ο επιστάτης, Μάνθος Πισιμίσης, καταφθάνει στη «Φάρμα» με γεμάτα χέρια και δίνει μια νέα αποστολή στους παίκτες: να φτιάξουν πίκλες! Οι δύο ομάδες φαίνεται να ενθουσιάζονται περισσότερο με τα υλικά, που τους φέρνει, παρά με τις πίκλες.

Στη γαλάζια ομάδα οι εντάσεις δεν σταματούν, αφού ο τρόπος που έχουν μοιράσει τις εργασίες δεν φαίνεται να λειτουργεί και κάποιοι αναλαμβάνουν περισσότερα, από αυτά που τους αναλογούν. Ο Γιώργος Τσάμης διαφωνεί με τον Αλέξανδρο Τέλλιο αρχικά για το vegan ρόφημα σοκολάτας και στη συνέχεια για το πόσα άτομα πρέπει να είναι στην κουζίνα, κατά τη διαδικασία παρασκευής πίκλας. Η Έλενα κοιμάται, ενώ οι άλλοι κάνουν δουλειές, γεγονός που δεν περνάει ασχολίαστο.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ενημερώνει τους παίκτες ότι αυτή τη φορά δεν θα έχουν Δοκιμασία Επάθλου αλλά… Δοκιμασία Επάθλων! «Κορμός ισορροπίας», «Τσεκούρια και στόχος», «Τα πέταλα», «Ο ζυγός», «Κορμοί και Πριόνια», είναι οι ονομασίες των σημερινών δοκιμασιών. Κάθε δοκιμασία, που θα κερδίζουν  οι ομάδες, θα τους δίνει και ένα σημαντικό έπαθλο. Το μεγαλύτερο έπαθλο, όμως, για την ομάδα που θα καταφέρει να πάρει τις περισσότερες νίκες, είναι αυτό της Επικοινωνίας. Και οι δύο ομάδες παλεύουν να το κερδίσουν με νύχια και με δόντια.

Σε κάποιους θα στοιχίσει πολύ η ήττα, αφού συνεπάγεται ότι δεν θα μπορέσουν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους. Πως θα διαχειριστούν, αυτή τη φορά, τα έπαθλα, που θα κερδίσουν; Θέλουν όλοι να τα μοιραστούν ή υπάρχουν και κάποιοι που διαφωνούν με το ανταλλακτικό εμπόριο, μεταξύ σκηνής και σπιτιού;

Head of Productions: Σάββας Βέλλας

Executive Producer: Γιάννης Θηραίος

Creative Producer: Θανάσης Μητρέλιας

Project Manager - Σκηνοθέτης: Βασίλης Βασιλειάδης

Oργάνωση Παραγωγής: Λουκάς Ζαγοραίος

Διευθυντής Φωτογραφίας:  Βασίλης Μουρίκης 

Σκηνογράφος: Βασίλης Μπάλτσας

Παραγωγός: Star Channel

Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

#FarmaGR #StarChannelTV

https://twitter.com/FarmGreece

https://www.youtube.com/@FarmGreece

https://www.facebook.com/farmgreece

https://www.tiktok.com/@farmgreece

https://www.star.gr/tv/psychagogia/farma

https://www.star.gr/tv/press-room/                           

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags