Facebook Pixel Sportdog.gr | Το Netflix υποκλίνεται: Ο φιλμικός δυναμίτης της Σκάρλετ Γιόχανσον που σε έχει για 90 λεπτά στην πρίζα (BINTEO)
Life
| 2023-11-27 09:54:00

Το Netflix υποκλίνεται: Ο φιλμικός δυναμίτης της Σκάρλετ Γιόχανσον που σε έχει για 90 λεπτά στην πρίζα (BINTEO)

Sportdog Team
Το Netflix υποκλίνεται: Ο φιλμικός δυναμίτης της Σκάρλετ Γιόχανσον που σε έχει για 90 λεπτά στην πρίζα (BINTEO)

Σκεφτείτε έναν από τους σκηνοθέτες δράσης που αν κάτι δεν μπορεί να του καταλογίσει κανείς είναι πως δεν ξέρει να γυρίζει δυναμικές και σπιντάτες ταινίες με γυναίκες πρωταγωνίστριες.

 Στη συνέχεια, σκεφτείτε μια από τις πιο όμορφες, αν όχι την ομορφότερες, σταρ του Χόλιγουντ να βρίσκεται στα χέρια αυτού του σκηνοθέτη. Στη συνέχεια βάλτε στο νοητικό σας μίξερ τις πιο εντυπωσιακές ταινίες επιστημονικής φαντασίας που έχετε δει. Είναι δυνατόν να μην αξίζει το τελικό μείγμα;

Αυτό είναι το «Lucy», η ταινία του Λουκ Μπεσόν που έγινε φίρμα το μακρινό 1994 με το «Λεόν» για να μην σταματήσει από τοτε να γυρίζει ταινίες δράσης φτιαγμένες με φρενήρεις ρυθμούς, ταινίες που υπήρξαν οι πιο χαρακτηριστικές για ορισμένες γυναίκες του Χόλιγουντ – ρώτηστε την Νάταλι Πόρτμαν ή την Μίλα Γιόβοβιτς. Εδώ ο Γάλλος σκηνοθέτης συναντιέται με την εντυπωσιακή Σκάρλετ Γιόχανσον, η οποία βρίσκεται στον ομόνυμο ρόλο και το τελικό αποτέλεσμα πραγματικά φυσάει.

H συνέχεια ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags