Οι auditions του MasterChef 2024 φτάνουν, πια, στο τέλος τους. Κάθε διαγωνιζόμενος είναι αποφασισμένος να υπερβεί τον εαυτό του για να μπορέσει να κερδίσει τα ονειρεμένα και πολυπόθητα «ΝΑΙ» των τριών chef κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, και να συνεχίσει το ταξίδι του στον μεγαλύτερο μαγειρικό διαγωνισμό!

Στο προηγούμενο επεισόδιο (Τρίτη 16/1), άλλοι 8 διαγωνιζόμενοι, η Βιβή, η Γεωργία, η Ειρήνη, ο Θάνος, ο Νίκος, ο Στέφανος - Άνχελ, ο Χαράλαμπος, ο Χρήστος,        φόρεσαν τη λευκή ποδιά και πέρασαν στην επόμενη φάση του MasterChef 2024!

Απόψε, Δευτέρα 22 Ιανουαρίου στις 21:00, έρχονται οι τελευταίοι υποψήφιοι, που διεκδικούν την είσοδό τους στον διαγωνισμό και κανείς δεν θέλει να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία! Αυτή είναι η στιγμή να αποδείξουν ότι το θέλουν περισσότερο από όλους τους άλλους!

Κάποιοι στο τέλος της ημέρας θα χαμογελάσουν από ικανοποίηση, έχοντας πετύχει, ενώ για κάποιους η προσπάθεια δεν θα στεφθεί με επιτυχία και το όνειρο θα τελειώσει νωρίς.

Ο ανταγωνισμός, η πίεση και η αγωνία κορυφώνονται και το παραμικρό λάθος μπορεί να κοστίσει την πολύτιμη λευκή ποδιά. Η ψυχραιμία, η αφοσίωση στον στόχο, η ικανότητα, θα αποτελέσουν σημαντικά στοιχεία, που θα καθορίσουν το αποτέλεσμα.

Σήμερα, για τελευταία φορά, αυτοί και αυτές, που επιθυμούν να μπουν στο σπίτι του MasterChef 2024, θα εμφανιστούν μπροστά στους κριτές για την κρίση των πιάτων τους σε δυάδες! Όσοι και όσες καταφέρουν να εντυπωσιάσουν και να εξαλείψουν τον ανταγωνισμό με το μαγειρικό σπαθί τους θα παίρνουν το χρυσό εισιτήριο για την επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Αυτός ή αυτή, που θα καταφέρει να ολοκληρώσει με επιτυχία το μεγάλο μαγειρικό μαραθώνιο θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 70.000 ευρώ και επιπλέον 30.000 ευρώ σε μαγειρικό εξοπλισμό. Επίσης, ο δεύτερος φιναλίστ, για πρώτη φορά στην ιστορία του MasterChef, θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 30.000 ευρώ!

Ποιος θα είναι ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef της Ελλάδος;

MasterChef 2024, επικό MasterChef!

Head of ProductionsΣάββας Βέλλας

Senior Executive Producer: Γιάννης Θηραίος

Creative ProducerΘανάσης Μητρέλιας

Executive ProducerΒασίλης Γεωργιάδης

ΣκηνοθεσίαΚώστας Τριπύλας

Διεύθυνση ΦωτογραφίαςΓιώργος Μιχελής

Σκηνογράφος: Χριστίνα Κωστέα

Οργάνωση ΠαραγωγήςΧρήστος Γκόγκας

Εκτέλεση παραγωγήςGreen Pixel Productions

#MasterChefGR #StarChannelTV 

MasterChef on Social Media

https://www.facebook.com/MasterChefGR/

https://twitter.com/masterchefgr

https://www.instagram.com/masterchefgr/

https://www.tiktok.com/@masterchefgr