Η νίκη της μπορντό μπριγάδας, στο Τεστ Δημιουργικότητας, ανάγκασε τα μέλη της γκρι μπριγάδας να ψηφίσουν και να αναδείξουν τον Χρήστο Λαφαντάρη ως τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Στη σημερινή Ομαδική Δοκιμασία, οι 23 διαγωνιζόμενοι του MasterChef 2024 καλούνται να μαγειρέψουν με ανιδιοτέλεια και αγάπη, για να προσφέρουν το βασικό γεύμα της ημέρας σε συμπολίτες μας, για τους οποίους η καθημερινή σίτιση δεν είναι δεδομένη.

Γι’ αυτό το λόγο, οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2024 την Πρόεδρο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, Μελίνα Δασκαλάκη και τον Θοδωρή Σαββίδη, νοσηλευτή και μέλος της ομάδας των Street-workers του Δήμου Αθηναίων.

Τα μέλη των δυο μπριγάδων θα πρέπει να ετοιμάσουν και να πακετάρουν περισσότερα από 100 πλήρη νόστιμα και θρεπτικά γεύματα, τα οποία στη συνέχεια θα μοιραστούν σε όσους τα έχουν ανάγκη. Μια ξεχωριστή μαγειρική αποστολή, που, όπως αποδεικνύεται, δίνει ένα έξτρα κίνητρο στους διαγωνιζομένους, με αποτέλεσμα να μαγειρέψουν όχι μόνο έχοντας τη νίκη στο μυαλό τους, αλλά κυρίως έχοντας πολλή αγάπη στην καρδιά τους.

Η μπορντό ή η γκρι μπριγάδα θα καταφέρει να παρουσιάσει τις καλύτερες προσπάθειες και να κερδίσει, πανηγυρικά, τη δεύτερη Ομαδική Δοκιμασία του φετινού διαγωνισμού;

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00

MasterChef 2024, επικό MasterChef!

Head of ProductionsΣάββας Βέλλας

Senior Executive Producer: Γιάννης Θηραίος

Creative ProducerΘανάσης Μητρέλιας

Executive ProducerΒασίλης Γεωργιάδης

ΣκηνοθεσίαΚώστας Τριπύλας

Διεύθυνση ΦωτογραφίαςΓιώργος Μιχελής

Σκηνογράφος: Χριστίνα Κωστέα

Οργάνωση ΠαραγωγήςΧρήστος Γκόγκας

Εκτέλεση παραγωγήςGreen Pixel Productions

#MasterChefGR #StarChannelTV 

MasterChef on Social Media

https://www.facebook.com/MasterChefGR/

https://twitter.com/masterchefgr

https://www.instagram.com/masterchefgr/

https://www.tiktok.com/@masterchefgr