Η μπορντό μπριγάδα, με το εντυπωσιακό σκορ 9-1, ήταν η μεγάλη νικήτρια στη δοκιμασία του Τεστ Δημιουργικότητας. Η Γεωργία Μπετχαβά μαγείρεψε το πιο νόστιμο, δημιουργικό και σωστά μαγειρεμένο ρυζόγαλο, κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ!

Μια δραματική ψηφοφορία, έτσι όπως εξελίχθηκε, ακολούθησε για την γκρι μπριγάδα, με τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο και τη Βιβή Ζησιμοπούλου να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ομαδική Δοκιμασία σε εξωτερικό χώρο για πρώτη φορά στο φετινό MasterChef, απόψε (Τετάρτη 21/2).

Oι δυο μπριγάδες θα πρέπει να κρατήσουν τον δημιουργικό χαρακτήρα του MasterChef, αλλά να βάλουν σε δεύτερο πλάνο την υψηλή γαστρονομία. Κι αυτό γιατί θα πρέπει να μαγειρέψουν το γεύμα για 70 εργαζομένους στο εργοστάσιο της ΕΤΕΜ, της ιστορικότερης εταιρείας διέλασης αλουμινίου στην Ελλάδα.  Τους διαγωνιζόμενους και τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, υποδέχεται ο κος Ιωάννης Χρυσάφης, Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας στην ΕΤΕΜ.

Ο σωστός υπολογισμός των ποσοτήτων, αλλά και η νοστιμιά στα πιάτα τους, θα είναι τα βασικά ζητούμενα. Οι αποφάσεις των αρχηγών θα παίξουν πάλι σημαντικό ρόλο στην έκβαση του τελικού αποτελέσματος.

Ποια από τις δύο μπριγάδες, η μπορντό ή η γκρι, θα καταφέρει, στο τέλος της ημέρας, να συγκεντρώσει τις περισσότερες θετικές ψήφους και να κατακτήσει την πολυπόθητη νίκη;

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00

MasterChef 2024, επικό MasterChef!

Head of ProductionsΣάββας Βέλλας

Senior Executive Producer: Γιάννης Θηραίος

Creative ProducerΘανάσης Μητρέλιας

Executive ProducerΒασίλης Γεωργιάδης

ΣκηνοθεσίαΚώστας Τριπύλας

Διεύθυνση ΦωτογραφίαςΓιώργος Μιχελής

Σκηνογράφος: Χριστίνα Κωστέα

Οργάνωση ΠαραγωγήςΧρήστος Γκόγκας

Εκτέλεση παραγωγήςGreen Pixel Productions

#MasterChefGR #StarChannelTV 

MasterChef on Social Media

https://www.facebook.com/MasterChefGR/

https://twitter.com/masterchefgr

https://www.instagram.com/masterchefgr/

https://www.tiktok.com/@masterchefgr