Ο Νικόλας Καραμπούλης από την γκρι μπριγάδα ήταν αυτός που παρουσίασε την πιο αδύναμη προσπάθεια στη Δοκιμασία Αντιγραφής Πιάτου στο προηγούμενο επεισόδιο (Παρασκευή 23/2) και έτσι αποχώρησε οριστικά από τον διαγωνισμό.

Μια νέα εβδομάδα…thriller ξεκινάει απόψε για τους 20 επίδοξους νέους και νέες MasterChef 2024 της Ελλάδας. Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, κάνουν μια ανατρεπτική ανακοίνωση στους διαγωνιζόμενους: οι μπριγάδες διαλύονται!

Όλοι και όλες θα παλέψουν από σήμερα, Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, έως την Παρασκευή 1 Μαρτίου, ατομικά για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό.  Η έκπληξη και η αγωνία των διαγωνιζομένων γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όταν μαθαίνουν πως αυτή την εβδομάδα θα γίνουν δυο αποχωρήσεις!

Ένα Mystery Βox, με πολύ ιδιαίτερα υλικά, περιμένει σήμερα τα ζευγάρια των μονομαχιών, τα οποία θα σχηματιστούν με έναν διαφορετικό τρόπο. Μια δοκιμασία από την οποία, στο τέλος της ημέρας, θα προκύψουν 10 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Ποιοι δέκα θα καταφέρουν να σταθούν στο ύψος των μαγειρικών περιστάσεων και ποιοι δέκα θα κληθούν αύριο (Τρίτη 27/2) να υπερασπιστούν τη θέση τους στον διαγωνισμό, σε μια εξαιρετικά απαιτητική δοκιμασία;

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00

MasterChef 2024, επικό MasterChef!

Head of ProductionsΣάββας Βέλλας

Senior Executive Producer: Γιάννης Θηραίος

Creative ProducerΘανάσης Μητρέλιας

Executive ProducerΒασίλης Γεωργιάδης

ΣκηνοθεσίαΚώστας Τριπύλας

Διεύθυνση ΦωτογραφίαςΓιώργος Μιχελής

Σκηνογράφος: Χριστίνα Κωστέα

Οργάνωση ΠαραγωγήςΧρήστος Γκόγκας

Εκτέλεση παραγωγήςGreen Pixel Productions

#MasterChefGR #StarChannelTV 

MasterChef on Social Media

https://www.facebook.com/MasterChefGR/

https://twitter.com/masterchefgr

https://www.instagram.com/masterchefgr/

https://www.tiktok.com/@masterchefgr