Άνετη ήταν η νίκη της γκρι μπριγάδας στο χθεσινό επεισόδιο (Τρίτη 5/3), με τελικό σκορ 6-3 στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας. Τα μέλη της ηττημένης μπορντό μπριγάδας ψήφισαν τον Χρήστο Γανίτη, ως τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση, για αυτή την εβδομάδα.

Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος ήταν αυτός που έκανε το πιο νόστιμο και δημιουργικό πιάτο, που χαρακτηρίστηκε ως «πιάτο που θα μπορούσε να είναι ένα από τα courses σε ένα μισελενάτο εστιατόριο» και κέρδισε, φυσικά, το μεγάλο έπαθλο των 1.000 ευρώ!

Ομαδική Δοκιμασία απόψε, Τετάρτη 6 Μαρτίου, με τον αρχηγό της γκρι μπριγάδας, Νίκο Κυψίδη, να έχει όλα τα πλεονεκτήματα στα χέρια του. Αυτός είναι που θα αποφασίσει ποιο menu θα κληθούν να μαγειρέψουν οι δυο μπριγάδες για τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, αλλά και για τον καλεσμένο τους στη σημερινή δοκιμασία, chef Alain Parodi.

Όμως, όπως έχει συμβεί πολλές φορές στην κουζίνα του MasterChef, τα πλεονεκτήματα από μόνα τους δεν σημαίνουν απαραίτητα και την άνετη μαγειρική επικράτηση.

Σε κάθε Ομαδική Δοκιμασία η σωστή οργάνωση, η καλή εκτέλεση των ιδεών και η άψογη συνεργασία, είναι οι βασικοί παράγοντες της επιτυχίας για εξαιρετικά νόστιμα πιάτα, που θα εξασφαλίσουν και την πολυπόθητη νίκη.

Θα καταφέρει ο Νίκος Κυψίδης να οδηγήσει τη γκρι μπριγάδα σε δεύτερη συνεχόμενη νίκη ή ο Γιάννης Κούρτογλου θα οδηγήσει την μπορντό μπριγάδα στην πρώτη της νίκη;

Ποια θα είναι η ετυμηγορία των κριτών στο τέλος της βραδιάς ;

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00

MasterChef 2024, επικό MasterChef!

Head of ProductionsΣάββας Βέλλας

Senior Executive Producer: Γιάννης Θηραίος

Creative ProducerΘανάσης Μητρέλιας

Executive ProducerΒασίλης Γεωργιάδης

ΣκηνοθεσίαΚώστας Τριπύλας

Διεύθυνση ΦωτογραφίαςΓιώργος Μιχελής

Σκηνογράφος: Χριστίνα Κωστέα

Οργάνωση ΠαραγωγήςΧρήστος Γκόγκας

Εκτέλεση παραγωγήςGreen Pixel Productions

#MasterChefGR #StarChannelTV 

MasterChef on Social Media

https://www.facebook.com/MasterChefGR/

https://twitter.com/masterchefgr

https://www.instagram.com/masterchefgr/

https://www.tiktok.com/@masterchefgr