Απόψε, Πέμπτη 7 Μαρτίου, οι δυο μπριγάδες έρχονται στο συμβούλιο της εβδομάδας με ανανεωμένες συνθέσεις και νέους αρχηγούς, τον Γιάννη Κούρτογλου για τη μπορντό μπριγάδα και τον Νίκο Κυψίδη για τη γκρι μπριγάδα.

Στο χθεσινό επεισόδιο (Τετάρτη 6/3), οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μαζί με τον καλεσμένο τους chef Alain Parodi, έμειναν περισσότερο ικανοποιημένοι από τα πιάτα της μπορντό μπριγάδας, αν και τα μέλη της γκρι πιστεύουν πως έχουν κάνει μια ιδιαίτερα καλή προσπάθεια.

Το τελικό αποτέλεσμα ανεβάζει στα ύψη το ηθικό της μπορντό μπριγάδας, αλλά προκαλεί και αιχμηρά σχόλια προς συγκεκριμένα μέλη της γκρι μπριγάδας.  Όπως είναι φυσικό, τα μέλη της ηττημένης μπριγάδας απογοητεύονται ιδιαίτερα, ενώ ο αρχηγός Νίκος Κυψίδης καλείται να πάρει μια πολύ σημαντική και δύσκολη απόφαση, που θα ταράξει τις ισορροπίες.

Η Δοκιμασία Ασυλίας θα εξελιχθεί σε δυο στάδια και θα απαιτήσει από αυτούς, που θα λάβουν μέρος, ψυχραιμία, τεχνική, ακρίβεια στη λεπτομέρεια και μαγειρική αντίληψη.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην γκρι μπριγάδα περιπλέκει περισσότερο τα πράγματα, αφού από την επίπονη αυτή διαδικασία προκύπτουν άλλοι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ποιοι θα είναι, στο τέλος της βραδιάς, οι δυο που θα λάβουν μέρος αύριο (Παρασκευή 8/3) στη Δοκιμασία Αποχώρησης με αντιγραφή πιάτου μαζί με τους Παναγιώτη Φραγκιουδάκη, Χρήστο Γανίτη και Ζωή Καλλέργη;

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00

MasterChef 2024, επικό MasterChef!

Head of ProductionsΣάββας Βέλλας

Senior Executive Producer: Γιάννης Θηραίος

Creative ProducerΘανάσης Μητρέλιας

Executive ProducerΒασίλης Γεωργιάδης

ΣκηνοθεσίαΚώστας Τριπύλας

Διεύθυνση ΦωτογραφίαςΓιώργος Μιχελής

Σκηνογράφος: Χριστίνα Κωστέα

Οργάνωση ΠαραγωγήςΧρήστος Γκόγκας

Εκτέλεση παραγωγήςGreen Pixel Productions

#MasterChefGR #StarChannelTV 

MasterChef on Social Media

https://www.facebook.com/MasterChefGR/

https://twitter.com/masterchefgr

https://www.instagram.com/masterchefgr/

https://www.tiktok.com/@masterchefgr