Στο προηγούμενο επεισόδιο (Παρασκευή 8/3) ο Χρήστος Γανίτης από την μπορντό μπριγάδα αποχώρησε οριστικά από τον διαγωνισμό, αφού ήταν αυτός που παρουσίασε την πιο αδύναμη προσπάθεια στη Δοκιμασία Αποχώρησης με αντιγραφή πιάτου.

Μια νέα και πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκινάει απόψε, Δευτέρα 11 Μαρτίου, για τους 17 επίδοξους MasterChef της Ελλάδας με θέμα τη θάλασσα! Τα μέλη των δυο μπριγάδων, καλούνται να διαχειριστούν με τον πιο νόστιμο τρόπο ένα Mystery Box με θαλασσινά υλικά, που είναι τα αγαπημένα του καλεσμένου chef και ιδιοκτήτη εστιατορίου, Νίκου Μιχαήλ, σε μια δοκιμασία που απαιτεί όλες τις γνώσεις και τις ικανότητες τους.

Πριν την έναρξη της δοκιμασίας, όμως, οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ανακοινώνουν κάτι σημαντικό στους διαγωνιζόμενους. Όποιος θέλει μπορεί να προκαλέσει σε μαγειρική μονομαχία τον αρχηγό της αντίπαλης μπριγάδας και να διεκδικήσει την αρχηγία και ό,τι αυτή συνεπάγεται! Οι αποφάσεις, που θα πάρουν τα μέλη των δύο μπριγάδων, θα είναι κομβικής σημασίας για τη συνέχεια του διαγωνισμού και θα προκαλέσουν πολλές αντιδράσεις στα δυο μαγειρικά στρατόπεδα.

Ποια μπριγάδα, τελικά, θα αναγκαστεί να αναδείξει, από τη διαδικασία της ψηφοφορίας, τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα;

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00

MasterChef 2024, επικό MasterChef!

Head of ProductionsΣάββας Βέλλας

Senior Executive Producer: Γιάννης Θηραίος

Creative ProducerΘανάσης Μητρέλιας

Executive ProducerΒασίλης Γεωργιάδης

ΣκηνοθεσίαΚώστας Τριπύλας

Διεύθυνση ΦωτογραφίαςΓιώργος Μιχελής

Σκηνογράφος: Χριστίνα Κωστέα

Οργάνωση ΠαραγωγήςΧρήστος Γκόγκας

Εκτέλεση παραγωγήςGreen Pixel Productions

#MasterChefGR #StarChannelTV 

MasterChef on Social Media

https://www.facebook.com/MasterChefGR/

https://twitter.com/masterchefgr

https://www.instagram.com/masterchefgr/

https://www.tiktok.com/@masterchefgr